сряда, 30 септември 2015 г.

Изхабени продукти # 8




Млякото за под душа на Nivea  въобще не ми хареса . Не хидратираше кожата . Изхабих го само , за да не го хвърля пълно . Пробвала съм варианта с какао , от който останах много доволна , и вероятно пак ще купя него .

Душ гела на Palmolive с кокос мирише божетвено , но пък не се задържаше по кожата . Само заради аромата бих си го купила отново .

Ексфолианта от Avon  не вършеше никаква работа и накрая го изхабих като душ гел . Не бих си го купила пак .

Млякото за тялo на Yves Rocher ми стана тотален любимец . Мирише на точно на люляк , а не някои химичен аромат . Хидратираше кожата и аромата се задържаше с часове . Определено пак ще го купя .

Душ гелчето на B.U си вършеше добре работата . Измиваше кожата и миришеше добре .


Измиващата гел пяна от Avon измива много добре лицето без да изсушава кожата , а аромата на бял чай действа много ободряващо сутрин . 
Измивния гел от серията Naturals не ми хареса особено , т.к. не чувствах кожата си толкова добре измита , а и аромата не беше кой знае какво.
За пастата за зъби на Vademecum четох много добри отзиви , но мен не ме спечели с нищо. На пазара има голямо разнообразие от марки и засега няма да бягам да я купувам.


Шампоана от Avon измива добре косата , като я оставя мека и добре ухаеща , но ако попадне в очите люти зверски за около 3 мин . Не бих го купила пак.
За маската на Alverde чух много добри отзиви и реших да я пробвам . Първо аромата е някакъв странен , на нещо кисело , и второ , на моята суха коса нямаше видим ефект . Не бих си я купила пак . 


За дезодорантите съм говорила и друг път . Вършат си работата до някъде , но оставят бели следи по дрехите.
Крема за ръце на Oriflame ми беше подарък . Консистенцията му е водниста и трябваше да го нанясям през 15 мин , защото дефакто ефект нямаше . 


Билковата кръв и Мултивитамина бяха от кутията на Good Box , но ги изхвърлям пълни , т.к. ми миришеха на гадно . 


Magic finish на M.Asam този фнд под формата на мус , ми стигна за около 5-6 пъти . Прикрива зачервявания , изравнява тена на лицето , не се свлича от лицето . Има сатенен финиш . Нямам търпение да приключа с наличните фнд и да си купя този . 
Спиралата на Golden Rose ми беше любима докато не пробвах розовата на Essence . А и последната опаковка от нея свърши много бързо и надписите се изтриха бързо .
Коректора на Avon е пълен боклук . Въобще не прикрива нищо . Не бих си го купила .
Спиралата на Dior също не ме спечели с нещо по - различно . За мен тази на Essence е много много по - бюджетен вариант и върши по - добра работа . 
Пудрата на Essence ми е любима и ще продължавам да си я купувам . 

STAY POSITIVE