петък, 18 март 2016 г.

Изхабени продукти # 11

Бях си наложила за цел да ви показвам изхабените си продукти в края на всеки месец, но плановете ми се объркаха. Последния път когато съм правила такъв пост е било в края на декември... wtf ???
За 3 месеца съм посъбрала доста неща и се поста да не стане супер дълъг.


Шампоан за възстановяване с жожоба Yves Rocher
- измиваше добре косата, като я оставяше мека и лесна за разресване, но за много суха коса не би бил подходящ

Шампоан с хума Avia 
- въпреки всички положителни коментари, които има относно този шампоан, на мен изобщо не ми хареса. Нито правеше пяна, нито измиваше косата ми. А плюс това получих и адски сърбеш и раздразнение на скалпа.

Сух шампоан Batiste 
- както и преди съм споменавала, много рядко ми се налага да използвам сух шампоан, обаче никога не е излишно да имам поне една малка опаковка за спешни случаи. Много ми хареса аромата на този и мисля направо да взема голяма опаковка.

 Балсам за коса Avon Advance Techniques Supreme Oils
- честно да си призная, този балсам не направи нищо кой знае за косата ми и не бих си го взела отново.


Двуфазна спрей-терапия за коса Avon Avance Techniques Supereme Oils
- за сметка на това пък спрея от същата серия ми допадна. Нанасях го на влажна коса след баня и я оставях да изсъхне сама. Оставя косата много лъскава и приятна на допир.

Терапия без отмиване Avon Advance Tehniques Strengthen & Protect
- при редовна употреба обещава да предотврати преждевременното увреждане на косъма.. ами аз такова нещо не видях. С него и без него нямаше разлика.

Силикон за коса Lorys 
- отново като предния продукт и този не правеше нищо за косата ми. Дори не си направих труда да го изхабя.

Олио за коса Macadamia
- продукта, който прави чудеса с косата ми. Изглажда краищата и кара косата да блести. За сега съм си дала малко почивка от него, за да не ми привикне косата, но определено пак ще се върна към него.

Лак за коса Salon Profesional Touch
- поредна празна опаковка от любимия ми лак.


Крем душ гел Cottage Le Caramel
- прави обилна пяна и мирише страхотно, но едва ли ще повторя, т.к. на пазара има хиляди душ гелове, които искам да пробвам.

Душ гел Cherry Blossom L'OCCITANE 
- това е най-най-любимият ми душ гел ever. Прави страхотна пяна.. а аромата.... все едно съм в градина пълна с току що цъфнали черешови дръвчета. Ако някой знае къде мога да го намеря в пълен размер моля да пише.

Рол-он Avon Onduty 48h
- много свеж и лек аромат. В по-студено време се справя отлично с изпотяването, но за лятото няма да е подходящ.



Хидратант за лице Palmer's Intensive Relief - за пръв път ми се случва да  харесам крем за лице толкова много. По принцип когато започна да използвам нов крем за лице и след известно време ми омръзва и си купувам друг. Този обаче толкова много го харесах, че го изхабих за отрицателно време. В момента никъде не го намирам и ще е много жалко ако са го спрели от производство.

Garnier Pure Active 3 in 1 
- хареса ми, но не е нещо което ще купя отново.

Тоалетни трици с костилки от кайсия Христина 
- ако някой ми вече казал, че този тип продукти ще ми станат любими, никога нямаше да повярвам. Тези конкретно получих от Пинкс и се влюбих в тях още от първото ползване. След като приключих тези си поръчах още 3 вида от сайта на марката, и за напред мисля да не оставам без тях.


Парфюм Gold Touch 523
- имитация на Versace / Cristal Noir. Уникален аромат, който е много траен. Определено ще го купя пак.

Парфюм SY / Armeny
- още една много сполучлива имитация на SI / ARMANI . Отново както и предния е много траен и вече имам втора бутилка от него.

Тоалетна вода Happy Touch Pink Dream
- сладък аромат, който обаче не се задържа на кожата и не бих си го взела отново.


Фон дьо тен Rimmel Wake me up
- ревю за него тук

Водоустойчива спирала Avon ColorTrend Boost It
- разделя миглите, но не прави никакъв обем. Води се водоустойчива, но при контакт с вода започва да се рони и пада. Не ми хареса.

Балсам Avon с мед 
- имам го може би от както ги пуснаха в каталозите и определено срока на годност изтече и го изхвърлям наполовина пълно.

Молив за вежди YSL 
- купих го от една разпродажба, но не се сработихме. Писеца е много твърд и почти не изкарва никакъв цвят. Дадох му безброй шансове, но вече е време да го изхвърля.

Гъбичка за фон дьо тен 
- материала, от който е направена е много твърд и дори не позволява водата да проникне и да увеличи обема си. Общо взето не става за нищо.

Лак за нокти Catherine Arley 37
- млечно бял цвят, подходящ за френски маникюр. Това е може ли втора или трета бутилчица от него.

*** Харесайте facebook страницата на блога тук и ме последвайте в инстаграм тук . 

вторник, 15 март 2016 г.

Нови придобивки # 7

Отново се забавих супер много с тази публикация, но какво да се прави... Днес обаче съм решила да ви покажа продуктите, които си купих в последните няколко месеца.
Нещата са малко, но за сметка на това са такива, които използвам постоянно.
Ограничила съм се в купуването на козметика, защото съм зарината и не виждам как бих могла да изхабя всичко.

И за да не губя повече време в празни приказки... да преминем направо към нещата..


Четка за очна линия Avon
- дълго време се чудих дали ми трябва още една такава четка, т.к. имам още 2 ( едната е от един сет, а другата е от Jumbo ), но накрая я поръчах и не съжалявам.

Blending  четка Aura
- до сега не бях чувала нищо за козметика Aura, но от известно време насам всички български блогърки говорят за нея. Е и аз не се здържах и си поръчах няколко продукта за проба. Единият, от които е блендинг четката за сенки. Честно казано мислех че ще е по-малка но уви. Не съм я пробвала още и не мога да дам  конктретно мнение.

Контурираща четка Avon
- отдавна исках четка за контур и когато видях, че от Avon са пуснаха такава веднага я поръчах. Много е мекичка и се справя отлично със сянката на Essence в цвят My favorite tauping.

Озаряващ фон дьо тен Avon Calming  Effects
- ревю за него тук

Гъбичка за фнд Avon
- използвам я за нанасяне на коректор под очите. Преливането става много бързо и резултатът е отличен.


Гел очна линия Avon SuperSHOCK
- поръчах очната линия с надеждата да е по-наситено черна, но уви. Цветът е Blackened metal и е много бледо черно с блестящи частички. На окото почти не се забелязва цвят, колкото и да повтарям. В момента съм в търсене на матова гел очна линия.

Дълготрайно червило Aura Absolute Matte 
- това е най-доброто матово червило, което имам в колекцията си. Нанася се супер лесно и изсъхва наистина матово само за няколко секунди. Не изсушава устните и издържа няколко часа. Това което ми харесва най-много в него е, че когато изсъхне не се отпечатва на чашата ( ако пиете нещо, когато го носите разбира се ). Цветът , който аз имам е 602 Ring a bell.


Матиращо червило Tue Colour Perectly Matte
- цвета, който имам е Au Naturale. В интересен за истината съм го слагала само 2 пъти и забелязах, че леко ми изсуши устните, което не е хубаво, т.к. червилото освен матиращо се води и хидратиращо.. Не съм сигурна, че е от него, т.к. и времето навън е доста хладно и може да се дължи на него. Но пък за сметка на това издържа много време на устните и ще продължавам за го ползвам.

Catrice HighGlow Mineral Highlighting Powder 
- още един супер нашумял продукт в блог средите. А именно хайлайтърът на Catrice в цвят 010 Light Infusion. Това е първият ми хайлайтър ever. Обичам да го нанасям над скулите, под и над веждите, във вътрешния ъгъл на окото и над горната устна. Стои много красиво и определено се превърна в неизменна част от грима ми.


Матираща пудра със заглаждащ ефект Aura Shine Killer 
- до сега използвах матиращата пудра на Essence, която е страхотна, но исках да пробвам и други марки. За тази конкретно прочетох мнението на Снежи тук . Матира лицето добре и в първите 6-7 часа не се нуждае от повтаряне. След това се забелязва ( конкретно на моето лице ) леко лъщене в Т зоната, което в никакъв случай не седи грозно. И ако нямате проблем с това, спокойно можете да пропуснете повторно нанасяне. Единственото, което не ми харесва на този вид пудри, е че хвърчат навсякъде и всеки път когато затварям пудрата отстрани излиза от продукта.


Лак за коса Salon Professional Touch 
- продукт, който съм показвала безброй пъти в блога. Харесвам го и гледам да не оставам без него.

Боя за коса Syoss Oleo intense
- продукт, който по принцип не показвам в блога, но този път реших да го направя. Цвета, който си взех е 4-23 Burgundy Red и е много красив тъмно винен цвят.




Терапия без отмиване с арганово масло за всеки тип коса 
- т.к. олиото на Макадамия ми свърши и нямах възможност да си го подновя, си поръчах това на Avon. Използвала съм го и преди и затова реших пак да заложа на него.


Масло за тяло с какаово масло и витамин Е 
- маслото има сравнително гъста консистенция, която обаче се разнася лесно по кожата и попива сравнително бързо за този тип продукти. Хидратацията е добра, но не толкова колкото ми се иска. Аромата е един от любимите ми, но не се задържа дълго на кожата. Въпреки това е хубав продукт за цената си.


Комплект Avon Dreams 
- комплекта включва парфюм, лосион за тяло и спрей. Не ме бива в описването на аромати, затова няма и да се опитвам. Когато нося парфюма получавам комплименти колко е хубав и траен.

Публикацията отново стана дълга, но какво да се прави :D