сряда, 29 април 2015 г.

Любими продукти април 2015

Привет :)))
Навън времето е страхотно и реших да направя няколко снимки за блога , тъй като имам и малко свободно време .
Днешната публикация е посветена на любимите ми продукти през април . Напоследък имам повече време да пиша в блога , и това ме радва изключително много . И да се върнем към продуктите .


Първите 2 продукта са на Macadamia Natural Oil . Олиото си го поръчах в края на ноември 2014 и от тогава не съм спряла да го използвам , а съм изхабила 2/3 от продукта .Нанясям го на влажна коса  само на връхчетата , като 1-2 капки са ми достатъчни . От както го използвам косата ми е мекичка и не цъфти толкова бързо . Препоръчвам го на момичета със сухи коси .Подхранващия крем без изплакване го имам от края на октомври 2014 и също като олиото го използвам редовно , като него също го нанасям на влажна коса , но по цялата дължина без корените . Като заключение смея да твърдя , че и двата продукта са супер икономични . В момента косата ми се чувства много по - добре благодарение на тях . Определено пак ще ги купя .


Любимият ми начин за премахване на грим е мицеларната вода . До момента съм използвала на Nivea , Mixa , Evelin , Garnier , като тази на Garnier ми е най - любима . Премахва грима много лесно включително и спирала , като не се налага да търкам 15 мин , и най-важното ,че не ми щипе на очите , както се е случвало с някои от другите води . След употреба винаги измивам лицето с вода , но тази стъпка не е задължителна . Цената е под 10 лв за 400 мл , което е една добра инвестиция . 


За фондьотена на Bourjois Healthy Mix изчетох много ревюта преди да се реша да го взема . В крайна сметка се сдобих с най-светлия цвят , който имаше в Лили - 52 Vanilla , който се оказа 1 тон по-тъмен от моята кожа , но като се прелее добре не си личи . Покритието е средно и създава един много красив сочен завършек на лицето . Не ми изкарва на показ по-сухите участъци на лицето , както се случва с много други . Най-много ми допада ефекта от него 2-3 часа след като съм го нанесла . Тогава сякаш някакси е попил в кожата и седи много естествено.
Със спиралата за обем на Essence I love Extreme беше любов от първо нанясане . Тушът е наситено черен и прави миглите да изглеждат дълги и обемни само с един пласт . Не се размазва и не се рони . Препоръчвам я . 


От палитрата на Sleek See you at midnight най-любим ми е ружа в горния ляв ъгъл . Най-често го използвам за вечерен грим , като го нанясам само на скулите . Създава един много красив загар . Опитах да уловя естествения цвят , но не се получи много добре.


 Палитрата я поръчах от онлайн магазина на Ели от MakeupButHow .





Golden rose Color Sensation ми е най-любимият от всички . Създава един много красив блясък на устните , като в същото време ги хидратира . Издържа около 2 часа на устните .
Essence XXXL longlasting lipgloss в цвят 05 и 06 от матовата серия , като въобще не изглеждат матови  . Изчезват равномерно като малко изсушават устните . 
Червилото на Essence е в много красив цвят , който аз определям като пепел от рози . Издържа 2-3 часа . Когато изчезне оставя един розов отенък на устните . 
И последното червило е на Mariza в цвят 1 , което е един страхотен nude цвят . Червилото е супер хидратиращо и на устните се усеща като балсам .
Балсама на Himalaya с какао се справя отлично с напуканите ми устни .Със сигурност пак ще го купя . 


Балсама на EOS с мента също се справя с напуканите устни , като оставя много приятно усеща не  . Балсама с кокос на Joanna за сухи места използвам предимно за кожичките около ноктите ми  . За крема от Avon говорих в предишната публикация , затова няма да се спирам подробно . Крема на M.Asam отначало въобще не ми хареса и спях да го използвам , но наскоро го преоткрих и сега не мога да спра да го ползвам . Хидратира отлично кожата на лицето ми . 


Това бяха моите любимци  . А кои са вашите любимци ? Ще се радвам да ми споделите долу в коментарите .

                                      Хубав ден , Криси

вторник, 21 април 2015 г.

Pinks Beauty Box април 2015

Здравейте , момичета .

Днес ще ви представя априлската кутия на Пинкс . Темата този месец е Свежа градина и кутията съдържа 3 пълноразмерни продукта . 




1.M.Asam Clear Skin 24 часов крем - 2 мл.
2.La Roche-Posay Lipikar успокояващ защитен душ гел - 15 мл.
3.Avia шампоан с хума - реален размер 180 мл.
4.Lakme k.Style Cool Top Ten - 10 мл.
5.Biotrade Acne Out почистващ лосион - реален размер 60 мл.
6.Re-Gen Oil регенериращо олио за тяло - 3 мл.
7.Yves Rocher мляко за тяло люляк - реален размер 200 мл.










Този месец съм изключително доволна от кутията . Мисля , че всички продукти ще ми влязат в употреба . 
А на вас хареса ли ви кутията ? 

              
                              Криси


четвъртък, 16 април 2015 г.

Изхабени продукти # 3

Здравейте , момичета !
В последно време съм изключително нередовна в блога , но от работа не ми остава почти никакво време . Събрала съм един куп с празни опаковки за няколко месеца  и е крайно време да напиша по няколко думи за всеки от тях .



И за да не губим време в празни приказки , нека да започваме . Предупреждавам ви , че поста ще бъде доста дългичък ..хахах



Балсама за коса на Lavanda беше в една от кутиите на Пинкс . Дадох му шанс няколко пъти , но не прави абсолютно нищо , от това което обещава производителя . Сестра ми го изразходи . Балсама за коса на Avon всъщност го ползва сестра ми . Каза че много и харесва . Терапията за коса на Gliss не прави нищо за косата , освен че има страхотен аромат , който се запазва известно време на косата , но това не ми е достатъчно да си го купя пак . Следват  поредните празни опаковки от лака за коса на Professional Touch , евтини са , но ми вършат страхотна работа . Маската за коса на Syoss за блясък ми хареса много . Прави косата много мека и бляскава . Маската за коса на Ziaja вероятно няма да я взема пак , тъй като имам голям запас от маски за коса . 


Шампоан за коса на Билка против пърхут и сърбящ скалп освен че мирише страхотно и измива косата много добре ,  не ми помогна със сърбящия скалп . Следват 3 шампоана от Avon , които изхаби сестра ми , но не е особена доволна .Шампоана на Le Petit Marseillais с масло от карите и мед за суха коса в началото много ми хареса . Мирише божествено и правеше косата много мека , но след няколко ползвания косата ми свикна с него и нямаше съшия ефект , както в началото. Шампоана на Fresh Line за изтощена коса беше в една от кутиите на Пинкс . Не видях ефект от него и не бих си го купила . Мини шампоан на Balea не правеше хубава пяна и няма да го купя пак. Шампоана и маската Natur Vital ми харесаха , но засега не мисля да ги купувам .


Душ гела на Puma ми е подарък и беше в комплект с тоалетна вода . Хареса ми как мирише , но мисля че няма да го купя пак. Душ гела на Balea с карамбола мирише много свежо и цитросово и е подходящ за по-топлите месеци . Не знам дали още може да се намери по стелажите на марката , защото е лимитка . Интимния гел на Нивеа мирише много приятно и се справя отлично . Не ми е създавал никакъв дискомфорт . Но не мисля , че ще го купя скоро , защото искам да пробвам и други марки. 


Мултифункционалния крем от Avon е толкова стар , че дори не помня кога съм го купувала . Срока му на годност вероятно е изтекъл , защото мирише много гадно . Изхвърлям го пълен до половината . Маслото за тяло с какао на Balea е моят фаворит . От първото ползване съм влюбена в него . Определено ще го купя пак , но за по студените месеци , тъй като е супер хидратиращ и сега ми идваше тежък. Крем за ръце , лакти и пети на Avon от серията Planet spa омекотяваше кожата на ръцете и краката много добре . Мирише уникално , на нещо карамелено :Д . За тези , които харесват по - сладникавите аромати , вероятно ще им допадне . 
Лосион за тяло Biofresh отново от Пинкс . Консистенцията е доста водниста и мислех , че нищо няма да прави , но бях приятно изненадана след като го нанесох . Хидратира кожата много добре и свежия аромат се запазва дълго , поне на моята кожа . Единствения недостатък , който намирам е изключително неудобната опаковка. Капачката е отвратителна . Трябва да се придържа докато излиза продукта , иначе рискувате да оплеската всичко наоколо . Въпреки това , препоръчвам лосиона за хора със суха кожа . Кремчето на La Roche Posay използвах само на гърба си . Тъй като какъвто и лосион/крем за използвам започва ужасно да ме сърби гърба . Но с този нямах проблем . Вероятно бих го взела някой ден . 


Скраба за лице на Bilka изсушаваше и без това сухата ми кожа  и не бих го купила отново . Мицеларната вода на Mixa не ми щипеше на очите и се справяше отлично с премахването на грим . Надали ще я купя скоро , защото мисля да изпробвам и други води . Измиващия гел на Nivea ми пресушаваше кожата ужасно и няма да го купя отново . Гелчето на Biotrade оставяше кожата ми мека и подхранена и вероятно ще го взема в пълен размер. За Кремчето на Clinque от с.Grazia нямам конкретно мнение . Измиващия гел на Balea с лотус се разбра отлично с моята кожа , и вероятно пак ще го купя .


Мини дезодорантите на Nivea са идеални за дамската чанта . Справят се с изпотяването и ще продължавам да ги купувам . Този на Rexona 
ми е тотален фаворит и вече имам 2 нови опаковки . Рол-она  на Nivea е мъжки , но аз ги предпочитам заради страхотните аромати . 


Пастата за зъби на Bilka въобще не ми хареса . Тези на Хималая са страхотни и ще продължавам да ги купувам .


Mask of Magnaminty от Lush - вероятно няма някой , който да не е чувал за нея , затова няма да се повтарям и аз . Определено ще я купя пак . От лакочистителя на Лили имам нова опаковка и ще продължавам да го купувам . Маслото от бадем на Икаров използвах за различни домашни маски . Крема за ръце на Дева , прекрасен аромат , но не ми хареса като действие . Крема на Алверде е идеален за дамската чанта .


И накрая няколко мостри , на който няма да се спирам поотделно . 

Надявам се да съм била полезна на някого . Сега вече мога да си освободя място за още празни опаковки . 


Хубав ден , Криси :)