петък, 31 юли 2015 г.

Good Box юли 2015

Здравейте !

Не успях да поръчам кутията за юни , но не съжалявам , тъй като мисля че в тази има една идея по-хубави неща .


Първо ще започна с най-големите неща в кутията .


БИО Душ-гел Bio Rhythm с арганово масло - оригинален размер : 300 мл - 19,49 лв.
Душ-гела ухае страхотно и определено ще ми влезе в употреба . 


Студен чай от Биоферма Павлови - оригинален размер : 250 мл 


Био олио Kneipp - 20 мл


Билкова елексир Мултивитамин Floradix - 10 мл
Билкова елексир Билкова кръв Floradix - 10 мл


Течен перилен препарат Cleanut с миещи орехчета - 1 доза - 45 мл



Анти-комарин Nana Green Home 


Интимен гел Lavilin - 3 мл


Брауни с орехи Vanilla Kitchen - 35 гр


Био меден бонбон Edel
Био билков бонбон Edel


И няколко листовки :)



Хубав ден , момичета :)

STAY POSITIVE

вторник, 28 юли 2015 г.

Изхабени продукти # 7

Здравейте !


Както подобава в края на всеки месец показвам изразходените си продукти, като този месец има доста мостри .

Започвам с продуктите на Nivea . Дезодорантите ги харесвам , поради факта , че са малки и удобни за чантата . Вършат ми работа и ще продължавам да ги купувам . Стика отново на Nivea отначало си вършеше работата да предпазва , но след време буквално не вършеше абсолютно нищо . Слагам си и след 5 мин съм се изпотила , а и оставяше бели следи. Едвам го изхабих. ( в този ред на мисли , препоръчайте ми нещо , което да предпазва и да не цапа дрехите )


Крема за лице на Regal е идеален за по топлите месеци . Лек е , попива сравнително бързо и не оставя мазно на лицето . Аромата му е много силен и за хора , които не обичат силните аромати в кремовете за лице , може би няма да им допадне . Но за тези , които нямат проблем с това и търсят лек и бюджетен крем , този може да им допадне .
За крема на Avon съм говорила в друг пост , затова няма да се спирам подробно на него . Само ще кажа , че е подходящ за зимата .



ББ крема на Vichy е от Пинкс , пробвах го само веднъж и не ми хареса . Освен че цвета му е много тъмен , и на моето лице става на петна . Майка ми го изхаби и каза , че на нея и е харесал .
Душ гела на La Roche-Rosay мирише много свежо , измива кожата добре , но сякаш малко ми я пресушава . Вероятно не бих го купила , при положение , че има толкова различни душ гелове на пазара .


Маската за лице с ягодово суфле на Montagne Jeunesse дори не съм я изхабила до края . Предназначена е за дълбока хидратация , а след използването и кожата ми беше суха . Просто не видях никакъв ефект от нея , затова я изхвърлям почти пълна .
Измиващата гел-пяна на Avon ми е тотален любимец още от първото ползване . Измива кожата добре , не ми я изсушава , и я оставя много мека и хидратирана . Задължително ще го купя пак .


Поредна изхабена бутилка от любимия ми лак за коса . Супер достъпен като цена и си върши работата отлично . Ще продължавам да си го купувам . 


Тоалетната вода , евтина реплика на Versace , мирише страхотно , но за съжаление аромата не се задържа повече от 10 мин . Изхабих го просто , за да не го изхвърлям пълен . 
Парфюма Premiere Luxe е също мой любим аромат . Изобщо не ме бива да описвам аромати , но този има някаква сладникава нотка . Много траен аромат . Много скоро пак ще си го взема.


Останаха няколко мостри... 

Балсама за тяло на Ziaja мирише невероятно на какао , хидратира кожата и аромата се запазва известно време . Замислям се дали да не го взема в пълен размер . 
Следват две мостри на шампоан и душ гел на BioPha , за които нямам конкретно мнение , тъй като ми стигнаха за 1 ползване . 
Душ гела на Cleo миришеше хубаво , но не е нещо кой знае какво . 
Маската за коса за след слънце на Lakme използвах след плаж . Отначало бях скептично настроена , но още след първото ползване ( стигна ми за 3 пъти ) видях разлика в състоянието на косата си. По принцип след плаж косата ми става още по суха отколкото всъщност е . Е тази маска я направи супер мека и лесна за разресване . Обмислям покупка на по-голям размер . Една парфюмирана кърпичка на Yves Rocher мисля че беше . Не ми допадна особено аромата. Кремa за лице на Apivita бих купила в пълен размер . Нощния крем на Revive мирише отвратително . Като действие ми хареса , но само заради аромата няма да си го купя . 
Слънцезащитния лосион на Alteya Organics има супер гъста консистенция , която едвам се разнася на кожата и ако успея да я разнеса остава бял слой , който колкото и да търкам си остава . А и мирише на роза , което на мен лично не ми харесва и дори не съм изхабила мостричката . И остана слънцезащитния бронзант на Vichy , от който не видях ефект .



Ами това бяха всички празни опаковки за месец юли . 
Хубав ден , момичета !

STAY POSITIVE

четвъртък, 23 юли 2015 г.

Pinks Beauty Box юли - август 2015

Здравейте !
Тазмесечната кутия на Pinks е двойна на тема " Летни коктейли " и съдържа 2 пълноразмерни продукта .


1. All Nature маска за коса Анджелика и арганово масло - оригинален размер 200 мл - 11,49 лв


2. Schaebens маска за лице с кал от Мъртво море - оригинален размер 15 мл - 3 лв


3. Titania балсам за стъпала-  20 мл 


4. Bioderma Matricium 5 дози х 1 мл



                                       5. Bioderma Photoderm MAX Aquafluide 2 мл


6. M.Asam Magic Finish фон дьо тен мус 2 мл


7. Krauterhof Hyaluron+ дневен крем 3мл


8. Талон за безплатен маникюр от Адел ( жалко , че е само за София )


Това бяха всички продукти от кутията . Аз съм много доволна от нещата и всичките ще ми влязат в употреба .

Оценка: 10/10

STAY POSITIVE

четвъртък, 2 юли 2015 г.

Изхабени продукти # 6

И ето , че пак дойде време за празните опаковки . Този месец се изниза толкова бързо , че почти не го усетих . Както споменах в един от предишните постове , старая се да не купувам никаква козметика , за да мога да изхабя наличната . Мисля че се справям добре за сега . Ето някои от изразходените продукти...
Приятно четене :)



Започвам с шампоана на Wash & Go за суха коса , който допълнително ми пресушаваше косата и няма да купя пак . Душ гела на Nivea ми хареса , но засега няма да купувам , тъй като имам огромен запас от душ гелове . Маслото на Macadamia ми е верен спътник в грижата за косата и вече имам нова опаковка . Кокосовото масло на Икаров използвах за маски , но сега като го изхабих мисля да си зема 100 %  чисто .


Спрейчета на Avon си промениха аромата с времето и дори едното не е изхабено докрай . 


Фондьотена на Revlon имам от доста време и му изтече срока на годност , има още за 2 - 3 ползвания , но го изхвърлям . СС крема на La roche-posay страшно много ми хареса и обмислям да го купя в пълен размер . Спрея на Avon също много харесвам , но искам да пробвам и други марки .


Rare Pearls е един от любимите ми аромати за всички времена . Изключително траен аромат . Идеален е за есента . Пак ще го купя . Парфюма Incidence имам може би от 4 години и бях спряла да го ползвам известно време , но наскоро го преоткрих и си го изпръсках с кеф . 


Това бяха изхабените ми продукти . Надявам се да съм била полезна .

STAY POSITIVE


Харесайте страничката ми в facebook тук