вторник, 25 август 2015 г.

Нови придобивки # 3


Здравейте !
Минаха 3 месеца от последната публикация за новите ми неща , но какво да се прави. Купила съм си много повече неща през това време , но по една или друга причина не съм ви ги показала . Това са покупките за последния месец .




За шампоана на Yves Rocher с жожоба прочетох само хубави мнения и реших да го пробвам . И докато разглеждах шампоаните на марката попаднах на Душ гела с полинезийско цвете , който мирише уникално и не се сдържах да грабна и него ( нищо , че имам 8 душ гела , които така послушно си чакат реда на тоалетката )

За дезодоранта на Dove с краставица отново четох само положителни неща , и като човек , който постоянно е в търсене на хубав продукт , нямаше как да не го пробвам . Аромата е много свеж и се задържа с часове . Предпазва от изпотяване , но ми оставя бели петна по дрехите . Въпреки това е един много добър продукт . В момента по телевизията рекламират продуктите на Old Spice и случайно видях , че се предлагат в Кауфланд и естествено нямаше как да пропусна . Избрах део стика Wolfthorn като консистенсията е смесица межсу гел и желе ( ако това има някакъв смисъл ) и има син цвят . Аромата е сладък и някък цитросов . Не оставя бели следи . Единствено не виждам на опаковката колко часа предпазва . И последния продукт е ролката от Avon , която не съм тествала достатъчно , за да споделя мнението си . 



Водоустойва спирала Boost it със силиконова четка е . Удължава и разделя миглите, но дотам . Принципно е предназначена за обем , но на моите мигли обем не прави . Абсолютно същото е и със спиралата на Essence , която беше със списание Cosmopolitan . 

извинявам се за качеството на снимката


Руж от списание Grazia в много красив прасковено коралов цвят с блестящи частички . Супер пигментиране и е нужно съвсем леко да се допре четката , за да се захване от продукта . И последното нещо е палитрата Lorac PRO ( реплика ) , на която цветовете са супер пигментирани с изключение на цвета Cream . Обмислям да и направя ревю скоро . 

Хубав ден , момичета :)


Stay Positive



Няма коментари:

Публикуване на коментар