вторник, 31 май 2016 г.

Поръчка от Zoya.bg

Здравейте ! 

От доста време насам Кокосовото масло е неизменна част от арсенала ми. Използвам го главно за косата. Разтапям около 2 супени лъжици в микровълнова и с памучен тампон втривам в корените на косата и останалото количество намазвам краищата. Връзвам косата на кок и стоя така колкото време имам на разположение. Понякога ми се е случвало и да преспя така. След тази разкошна маска косата е мека и лъскава както никога. Изключително подходящо е за хора със суха и хвърчаща коса. 

Много често ми се е случвало да махам грима си с кокосово масло. Вземам малко количество и го загрявам между пръстите си, след което с масажни движения премахвам грима си. Справя се добре и с премахването на спирала, но след това ми се замъгляват очите и на мен този ефект не ми харесва. След това задължително измивам лицето с гел, т.к. остава мазен филм на кожата. 

Използвам го и за сухите участъци по тялото като колена и лакти, и там се справя отлично в омекотяване на кожата.

Напоследък открих още едно приложение на кокосовото масло и то е да си правя домашен серум за подхранване на мигли и вежди . Естествено рецептата за него не е моя, а е от интернет. Използвам серума около месец и все още не мога да кажа дали има резултат, но ще ви държа в течение. 

Охх колко се отплеснах... Та мисълта ми беше, че маслото което имам в момента е към своя край, и това ме подтикна да направя поръчка от Zoya.bg . 



За първи път правя поръчка от сайта и съм възхитена, колко добре са опаковани продуктите.


Продукта, заради който направих поръчката е очевидно Кокосово масло. 
Колебаех се между 2 вида, но с крайна сметка избрах това.
Количеството е 200мл, а цената е 10,15лв.
Линк към продукта тук


Другият продукт на който се спрях е Какаово масло.
Мисля да го използвам лятото за по-бързо придобиване на тен, освен ако не му намеря и друго приложение.
Количеството е 150мл , а цената е 10,95лв.
Линк към продукта тук


 И последния продукт е Ментова вода.
Ще я използвам за освежаване на лицето в горещите дни.
Количеството е 100мл, а цената е 3,75лв.
Линк към продукта тук


Като комплимент от сайта са ми изпратили това чайче, което ще пробвам още утре и се надявам да ми хареса.


Доволна съм от бързата доставка и старателно опакованите продукти. Определено това няма да е единствена ми поръчка от сайта.
* Набелязала съм си няколко масла за лице и в най-скоро време ще направя следващата си поръчка.



** Харесайте facebook страницата на блога тук и ме последвайте в инстаграм тук 

Pinks Beauty Box май 2016

Здравейте !



Преди малко си взех кутията на Pinks Beauty Box.
Темата този месец е Best Sellers Vol.2 и определено мога да кажа, че кутията е повече от страхотна.



Кутията е доста тежка в сравнение с предишните и няма нито една мостра ( ураа )



Phytoelixir интензивен подхранващ шампоан за много суха коса - 50 мл 
- това беше разкрития продукт този месец. Шампоана е предназначен за много суха коса, точно каквато е моята. Аромата е много приятен и тези 50 мл ще ми стигнат да добия представа дали ми харесва или не.


Cottage душ-крем La Gulmauve - оригинален размер 250мл : 5,90лв
На мен ми се е паднал с аромат на бонбони и ухае невероятно. Точно ми привършват запасите от душ-гелове и този ми идва точно на време. А и никога не е излишен още един душ-гел.



Eau Thermale Avene спрей с термална вода - оригинален размер 50мл : 8,20лв
Не веднъж съм казвала колко харесвам термалните води. Тази идва точно на време за горещите дни. Използвам я за освежаване на лицето и като фиксиращ спрей за грим.

Avene Couvrance спирала за чувствителни очи - 3мл
Много се радвам, че ми се е паднала черната версия на спиралата. Това е продукт, който никога не е излишен, а и малката опаковка е достатъчна да преценя дали ми харесва или не.


Farmona масло за тяло - оригинален размер 225мл : 11лв.
На мен ми се е паднало маслото за тяло от серията Let's Celebrate с аромат на Sunrise. Честно казано на мен ми мирише на бисквитки. Консистенцията е гъста, но при допир с кожата се разтапя и се маже като масло. 


Този месец съм предоволна от кутията и всички продукти ще ми влязат в употреба. Радвам се, че ги няма така омразните на всички сашета и мострички. Определено това е най-добрата им кутия за последните няколко месеца ! 

 ** Харесайте facebook страницата на блога тук и ме последвайте в инстаграм тук 

Изхабени продукти # 12


Здравейте !

Напоследък блога страда от липсата на постове, т.к. почти нямам достъп до компютъра вкъщи.. Но ето че най-накрая успях да се добера до него. И за да не губим повече време направо преминавам към изхабените продукти за последните месеци. 




Масло за тяло с какаово масло и витамин Е
Това е може би едно от най-хубавите масла за тяло, които съм ползвала. Текстурата му е гъста и много богата. Разнася се лесно, попива бързо и не е нужно да чакате преди да се облечете. Прави кожата бебешки мека и аромата се задържа с часове. Дори вече си поръчах нова опаковка и нямам търпение да пристигне.

Лосион за тяло Raspberyy muffin
Първия път, когато използвах този лосион много ми хареса, но в последствие нещата се промениха. Консистенцията беше странна и аромата не ми допадна, но ако харесвате по-леки и плодови аромати вероятно ще ви хареса. Единствено ми хареса, че продукта има помпичка, която се заключва и би била много удобна при пътуване.

Лосион за тяло с какаово масло 
Извинявам се за състоянието на опаковката, но това е най-любимият ми лосион, който някога съм пробвала. Аромата е божествен. Най-често го използвах през по-студените месеци, вечер след баня, като на другата сутрин кожата е мекичка и ухае невероятно. Препоръчвам с две ръце.


Био душ гел с арган
Този душ гел получих от Good Box. Знам че много хора го харесаха, но аз не съм от тях. На мен ми мирише отвратително.. на кисело.. и едвам го изхабих. Не знам дали така трябва да миришат натуралните продукти, но този определено не ми хареса.

Крем душ гел с океански цветя
Мирише приятно и измива кожата добре, без да я изсушава. Не е много икономичен и не мисля че бих си купила отново точно този вариант. Обичам да пробвам различни марки и аромати и рядко се връщам към един и същ.

Крем душ гел ябълков пай и сладолед
Мирише прекалено сладникаво, а аз както казах не харесвам лосионите и душ геловете да миришат по този начин.

Хидратиращ гел за бръснене
Този продукт всъщност е за мъже, но аз го използвах да си бръсна ръцете и краката. Определено спомага за по-лесно и гладко бръснене, но не мисля че пак ще го купя.



Крем за измиване за суха и чувствителна кожа 
Това е продукта, който се превърна в неизменна част в грижата ми за кожата на лицето. Използвам го сутрин и вечер за измиване на лицето, както и за премахване на грим. Консистенцията е кремообразна и почиства грима перфектно. Не люти на очите и след него кожата не е пресушена и опъваща. Дори вече имам нова опаковка и определено няма да  е последна.

Bioderma Matricium против бръчки
Изхвърлям тези дози пълни, т.к. все още нямам бръчки и не ми се налага да ги използвам. А и срока им на годност изтече и директно си заминават на боклука.

Енергезиращ 24 часов крем
Кремчето е много приятно. Нанасях го сутрин и вечер, и много ми хареса. Оставя кожата мека и подхранена без излишно омазняване.

Bioten Skinnergy Go moist
Кремчето ми хареса още от първото нанасяне. Аромата е страхотен  и ми се отрази много добре на кожата. Дори обмислям да го купя в пълен размер .

Avene Hydrance optimale
Тази мостра съм я изхабила отдавна и дори не помня дали ми хареса или не.



Aussie Miracle Moist shampoo
Дълго време отлагах покупката на точно този шампоан, но се радвам че най-накрая успях да го пробвам. Шампоана е предназначен за суха и накъсана коса ( точно като моята ) и обещава да хидратира косата. Да, наистина успя да ми хидратира косата и да я върне към живота. Консистенцията е с оранжев цвят и мирише на дъвки '' детски орбит '' .  В момента използвам и друг вид от шампоана, но за него ще споделя в следващ пост.

Стилизиращ спрей за топлинна защита 
Честно казано не виждам ефект от използването на такъв тип продукти. Отначало го използвах редовно, но в последствие спрях да използвам сешоар и преса, и този продукт стана неизползваем. В крайна сметка сестра ми го изхаби, но и тя не видя някакъв резултат от употребата му.

Индийско масло за коса '' Тричуп ''
Препоръчва се при изтощени коси, косопад и оплешивяване при мъже и жени.
Аз го използвах като втривах малко количество в корените на косата и в краищата. Престоявах колкото време имам ( понякога съм седяла няколко часа ) и след това измивах косата с шампоан. Наистина забелязах, че косопада ми намаля и косата ми започна да расте по-бързо, но след като маслото свърши косопада ми пак се върна. При редовна употреба определено има резултат.

Балсам за възстановяване с козе мляко
Също както и с шампоана на  Aussi , отлагах покупката и на този балсам. За него научих от Снежи ( за което съм и страшно благодарна ) . Първо балсама мирише уникално и този аромат се задържа известно време в косата. Второ прави косата много мека и приятна на допир. След него разресването е като детска игра. А и за цената си от около 3-4 лв какво повече може да иска човек.
 

Дезодорант против изпотяване 
Мисля че това е първия път, в който си купувам такъв продукт на Garnier. Мирише много свежо и аромата се задържа през целия ден. Предпазва от изпотяване и неприятна миризма. Единствено не ми харесва, че оставя бели следи по дрехите, но предвид действието му пак бих си го купила.

Терапия за нокти Евелин 8 в 1
Любимата ми терапия за нокти, от която вече имам втора опаковка. След употребата на гел и гел лак ноктите ми бяха в ужасно състояние. Меки, тънки, нацепени, люспещи се...абе грозна картинка. Само след около двуседмична употреба на терапията, ноктите ми възвърнаха здравия си вид. Препоръчвам !!!

Балсам за нокти 
Също като терапията на Евелин и този балсам много помага при укрепването на ноктите. Разбира се и при него се иска постоянство в употребата му. Но определено има видим ефект.


Вода за уста Aquafresh extra care
Ох.. тази вода сигурно я изхабявах няколко месеца. Просто не беше моята вода. Нито пареше, нито оставяше свеж дъх. Все едно не съм използвала нищо. Не ми хареса и няма да я купя отново.

Вода за уста Listerine Total care / Teeth & Gum
Тук въпроса е съвсем друг. За пръв път купувам водите на Listerine  и съм тотално влюбена в тях. Отначало неможех да понасям прекалено парливия вкус, но с времето свикнах и дори това започна да ми харесва. Оставя свеж дъх за дълго време и дори вече имам нова бутилка.


И накрая няколко парфюма, на които няма да се спирам подробно, че ще стане прекалено дълга публикация. Всички си ги харесвам и си ги използвах с кеф.

Това бяха всички продукти. Надявам се да съм била полезна.

** Харесайте facebook страницата на блога тук и ме последвайте в инстаграм тук