понеделник, 28 декември 2015 г.

Изхабени продукти # 10

Лелее колко бързо мина месец декември, направо не мога да повярвам, че след няколко дни ще празнуваме Нова Година... :)
Чантата, в която събирам "боклука" започна да прелива и трябваше най-накрая да ви покажа какво успях да изхабя.


Това са продуктите от може би средата на ноември.


Дезодорант против изпотяване B.U in Action
- нито като аромат ми допадна, нито като действие, а и оставя бели следи по дрехите. Не ми хареса.

Garnier Mineral for Men
- обичам да използвам мъжки стикове/ролки против изпотяване. Мирише свежо, предпазва от изпотяване и неприятна миризма. Да, оставя бели следи, но като действие е страхотен продукт. Отново бих се върнала към него след като изхабя наличните.

Ексфолиант за крака Velnea
- честно казано не видях ефект от него. Аромата е ментов, консистенцията е прекалено гъста и едвам успявах да изкарам продукта от тубичката. Не успява да се справи с кожата на крачетата и не бих го купила отново.

Интимен гел Билка с невен
 - най-добрия интимен гел до момента. Супер деликатен, не ми дразни кожата и не съм имала никакви проблеми докато го използвах. Няма как да не отбележа и страхотния аромат. Определено ще го купя отново.

Суфле за тяло Avon Today 
- това е от тези парфюмните суфлета за тяло на марката. Аромата е точно на парфюма от същата серия ( който ще видите по-долу ). Задържа се дълго на кожата, но като действие не успява да хидратира добре. По-подходящ е за лятото, когато не ни е нужна силна хидратация.


Сух шампоан Batiste Original
- много рядко ми се налага да използвам такъв тип продукт, но определено този ми е любим. В момента имам варианта в розовата бутилчица, който беше в кутията на Pinks. Когато свърши мисля да си взема голямата бутилка за резерва. 

Маска за коса Deep Repair Macadamia
-  продукта, който ще купувам отново и отново. Това е най-добрата маска, която съм ползвала досега. Още след първото нанасяне забелязах разлика в косата. Прави я толкова мека, гладка и блестяща, че не мога да спра да и се наслаждавам. Също така аромата се задържа до 2 дни в косата.

Лак за коса Cien от Lidl
- не ми хареса. В периода, в който започнах да го използвам ми се появи адски сърбеж по целия скалп, които и до сега ме мъчи. Не съм сигурна дали той е причината, но така или иначе не ми хареса и няма да го купя пак.


База и топ лак Essence The Gel Nail Polish
- това са може би едни от най-хвалените продукти напоследък. И има за какво - невероятни са. Лака с тях ми издържа минимум 6 дни без забележки, което до сега  не ми се е случвало. Консистенцията е точно на гел лак. Създават плътен слой на ноктите, който ги предпазва от чупене. Единствения минус е, че се сгъстяват бързо, но аз ги разреждам с лакочистител и ги използвам до край. Вече имам нови опаковки.

Парфюм Incandessence Lumiere Avon
- това беше лимитирана версия на оригиналния парфюм, която на мен ми харесва повече. Аромата е сладникав  и много траен. Остава по дрехите до следващо пране. В момента не се предлага в каталозите на марката, но може да се намери в OLX. 

Парфюм TODAY Tomorrow Always Forefer
- един от бестселърите на марката. Аромата е доста тежък и ако харесвате по-леки аромати, този няма да ви допадне. Отново както горния аромата е много траен. Вече имам нова бутилка от него. 


Термална вода Avene
- за нея писах тук . За много кратко време се превърна в неизменна част от рутината ми. За момента не съм си купила голямата разфасовка, но веднага когато имам възможност ще го направя . 

Biotrade Acne Out active creme 
- за него също писах тук . Отново не съм купила пълния размер, но в момента изхабявам един тоник за пъпки с чаено дърво и след това ще се върна към този крем. 

Балсам за устни EOS
- може би един от най-известните балсами у нас и не само. Моят го получих от една от Pinks кутиите. Аромата е ментов и усещането е някак хладно и ментово на устните. Бях го забутала в един шкаф и наскоро го намерих и започнах да го използвам пак, но подозирам че му е минал срока на годност. Аромата се е променил и ми изприщи устните ужасно. Изхвърлям го наполовина изхабен. 

Избелващи ленти за зъби PearlActive by ORAX 
- за тях ще пиша съвсем скоро в блога, затова няма да навлизам в подробности. Само ще кажа, че ми харесаха и определено имат ефект.

La Roche-Posay EFFACLAR Почистващ измиващ гел и EFFACLAR DUO + Коригираща грижа против несъвършенства 
- за тях съм писала тук . Харесват ми, отразяват се добре на моята кожа и ще ги купя пак. 

Ох, отне ми повече от 2 часа да напиша поста и да обработя снимките, но накрая успях и с удоволствие отивам да изхвърля торбата на боклука.

STAY POSITIVE

сряда, 23 декември 2015 г.

I ♥ Christmas | TAG

Здравейте !

Днес съвсем неочаквано имам време за блога...йееей и реших да се включа в коледния таг, който се върти от известно време в блог средите. Надявам се да ви бъде интересно :)

1. Кой е любимият ти коледен цвят?
Ами честно казано нямам само един. Харесвам комбинацията от червено и златно, синьо и сребърно.

2. Кой е любимият ти коледен филм?
Ще се учуди ли някой, ако кажа Сам в къщи ??? Това е безспорно любимия ми коледен филм. Когато бях малка с нетърпение чаках Коледа, за да го гледам по телевизията. Разбира се, харесвам и други филми, но този си остава the best ever.

3. Коя е любимата ти коледна песен?
Всички коледни песни са ми любими. Доставят ми коледно настроение. Но ако трябва да избирам ще се спра на 2 - Santa baby ( Cover ) by Daniela Andrade и Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You

4. Най-предвидимата (очаквана) коледна традиция ?
Украсяването на елхата, избирането и опаковането на подаръци.

5. Истинско или изкуствено е дървото ти ?
Когато бях малка си спомням, че всяка Коледа си взимахме истинско дръвче, но от доста време сме с изкуствено. Така се губи духа на Коледа, но поне дръвчето се запазва за много Коледи :) и няма изпадали иглички в цялата къща.

6. Пижама или шикозна рокля за коледната вечер ? 
Нито едното. Може би удобен клин и коледен пуловер, за да ми е удобно.

7. Кога отваряш подаръците си - на Бъдни вечер или на Коледната сутрин ? 
Още на Бъдни вечер, не мога да чакам до сутринта..ххааха

8. Вярваш ли в Дядо Коледа ?
Иска ми се да вярвам.

9. Какво е коледното ти желание ?
Всички хора от семейството ми и не само, да са живи и здрави, другото се постига с работа и упоритост.

10. Правила ли си някога джинджифилова къщичка ? 
За съжаление, не. Но много ми се иска да пробвам да направя джинджифилови сладки.

11. Каква е мечтаната ти коледна дестинация ?
 В малка спретната къщурка в планината, облечена в пухкав коледен пуловер и пантофи пред камината, похапвайки коледни сладки с горещ  шоколад. А на вън тихо се сипе белия сняг... ех, мечти мечти

12. Кое обичаш повече - да даваш или да получаваш подаръци ? 
Че кой не обича да получава ?? Разбира се харесвам и да давам, особено като виждам щастието в очите на хората, когато си получат подаръците.

13. Можеш ли да изброиш всички елени на Дядо Коледа ? 
Знам само Рудолф.... какъв срам

14. Какво е любимото ти коледно ястие или лакомство ? 
По принцип ям всичко, но най-любими са ми сармите и коледния щолен.

15. Професионалист ли си в опаковането на подаръци или се проваляш гръмко ?
Чак професионалист не съм, но и не се провалям. Мисля че се справям добре, а и това е най-любимата ми част - опаковането на подаръци :)


Happy Holidays, Krisi


Pinks Beauty Box декември-януари

Здравейте !


Вчера пристигна и последната кутия на Пинкс за тази година. Имах опасения, че няма да ми хареса съдържанието, но съм сгрешила. Кутията е двойна и съдържа 3 пълноразмерни продукта и 1 бонус.



Lumene Cloudberry Volume Serum Mascara - оригинален размер: 7мл - 21,90лв
Много се радвам, че ми се падна точно тази спирала., т.к. наличните в момента ми привършват. Четката е от любимите ми - силиконова. Спиралата обещава обем и разтеж на миглите едновременно. Още с този продукт ме спечелиха.


Bioderma Sebium Global интензивна пречистваща грижа за средно до тежко акне - 15мл
Този продукт крем ли е или измиващ гел ??? Нямам акне, но в описанието пише, че се бори с черните точки ( аз имам много ) и определено ще го пробвам.


Yoghurt of Bulgaria балсам за устни - оригинален размер: 5мл - 3лв
Също продукт, който ще ми влезе в употреба веднага. Дори вече го пробвах и ми хареса.


All Nature бутер за тяло ружа и розова вода - оригинален размер: 200мл - 11,29лв
Много исках да ми се падне варианта с мед и липа, т.к. мирише уникално. Така или иначе и този ще ми влезе в употреба много скоро. Не съм го отворила да го помириша, защото имам отворени цели 3 продукта за тяло.


Regina Floris антиейдж серум B-effect - 5мл
Regina Floris мултиактивен дневен крем - 5мл
Тези мострички ще ги подаря на майка ми.


БОНУС Продукт: МЕДЕНКА 
Беше много вкусна :)



Всички продукти ще ми влязат в употреба, с изключение на антиейдж  мострите. Най-много се радвам, че ми се падна спиралата на Lumene. 
Ще се радвам да видя и вашите кутии :) 


Happy Holidays, Krisi

неделя, 20 декември 2015 г.

Rimmel Wake me up foundation - ревю

Здравейте !

Напоследък блогърската ми кариера хич не върви, нямам почти никакво свободно време, а имам много продукти,за които искам да ви разкажа. Днес под светлината на прожекторите попада фондьотена, който се превърна в тотален любимец, и който използвам всеки ден.Става дума за Rimmel Wake me up. 


Опаковка: стъклена прозрачна с помпичка
Количество: 30 мл
Цена: аз го купих около 22 лв, но в момента е намален
Къде: ДМ, Лили, Enzo и навсякъде където се предлага марката

Какво обещават от бранда ?

  • събужда кожата 
  • придава зздравословен блясък
  • естествено покритие
  • анти-умора ефект
  • овлажняващ витаминен комплекс

Фондьотена се води озаряващ и се предлага мисля в 6 цвята, като по нашите дрогерии съм виждала 4 или 5 от тях. Аз имам цвета 103 True Ivory , който в момента ми е идва една идея по-тъмен от моята кожа, но с добро преливане е ок. Консистенцията не е нито прекалена гъста нито прекалено течна, бих казала средна работа.

Моето мнение:
Фондьотена прикрива много добре зачервяванията и малките несъвършенства. Позволява напластяване и не създава ефект маска. Придава озарен завършек на кожата и не е подходящ за момичета с много мазна кожа. С течение на деня Т зоната ми се омазнява леко и се налага повторно нанасяне на пудра, което за мен не е проблем. Предвид този факт си остава любимият ми фондьотен досега. Определено ще го купя пак, но в по-светлия цвят.

                                    Stay Positive

сряда, 9 декември 2015 г.

Christmas Wishlist 2015

Здравейте !

Досега не съм правила такъв тип публикация и ми беше малко трудно да открия качествени снимки, но мисля че се справих.




In theBalm of Your Hand Palette
Още щом я видях се влюбих в нея. Съдържа почти всички продукти, които искам да пробвам от марката. Много бих се радвала, ако един ден стане мое притежание.


theBalm Meet Matte Nude palette
Тази палитра е изцяло с матови цветове. Искам я, защото нямам подобни цветове в колекцията си.


Палитра Sephora Holiday
Може би цветове от палитрите NY и Rome ще ми пасват по-добре от на другите. А и дизайна е толкова сладък, че ги искам само заради самите опаковки.



Четки за грим Lollipop Professional
Всички четки, които притежавам са от ниския ценови клас с изключение на 1-2. Много искам да пробвам четките за очи на Lollipop cosmetics

Четки за грим Lollipop Essential Proffesional 
Както споменах горе много искам да пробвам четките. 





Четка Lollipop Kabuki и четка за контур 



Коректор MAC Pro Longwear Concealer
Сигурно няма блогърка, която да не пробвала небезизвестния коректор на MAC. Слушала съм само хубави ревюта за него и бих искала да го пробвам.



La Roche-Posay EFFACLAR DUO + коригираща грижа против несъвършенства и La Roche-Posay EFFACLAR почистващ измиващ гел 
Отразяват се отлично на моята кожа и определено ще се сдобия с тях, но в момента нямам тази възможност. Писала съм по-подробно за тях тук

 Тоалетна вода Lady Gaga FAME
Изключително интересна бутилка е стил Lady Gaga естествено. Аромата много ми допадна. Самият парфюм има доста интересна консистенция, която е черна на цвят. Но предвид факта колко интересна личност е Lady Gaga, няма как парфюма да е обикновен.


Дамска чанта Celine
Много ми харесва самият дизайн на чантата, както и размера. Нито е голяма, нито малка, нещо средно е. Аз харесвам точно такъв размер чанти.


Чанта FURLA
И на последно място тази много красива чанта тип куфарче. От доста време я заглеждам, но нещо не ми се дават толкова пари за нея.

* Всички снимки за взети от интернет. 

Това е моят списък с желания за тази Коледа. Отне ми доста време и усилия да го напиша, така че силно се надявам дядо Коледа да го е прочел и да ми донесе желания подарък, хихих . 

До скоро, Криси


Stay Positive