неделя, 11 декември 2016 г.

Revlon Colorstay ревю

Здравейте!




Преди известно време от сайта Parfimo ( линк : парфюми ) ми изпратиха фондьотена на Revlon Colorstay ( линк към продукта : тук ) .

Спрях се на варианта за мазна и комбинирана кожа, т.к. в последно време кожата ми се омазнява повече от нормално. Избрах най-светлият предлаган цвят в сайта 110 Ivory ( в физическите магазини не се предлага, доколкото знам ). 


От известно време продукта се предлага в нова стъклена бутилка с помпичка. Количеството е стандартните 30мл за такъв тип продукти. Има SPF 15. Мисля, че и самата формула има промяна, т.к. и преди съм ползвала продукта и имаше много по-плътна и покривна консистенция.

Когато пристигна продукта малко се стреснах. Цвета ми изглеждаше доста светъл. Но реших, че ще го пробвам. Оказа се, че ми пасва идеално.
Нанасям го с гъбичката от Avon. Покритието му е средно, като може да се напластява без да седи неестествено. Няма пудрен ефект. Използвам го без пудра.


Прелива се лесно и стои много естествено на лицето. Издържа ми цял 8 часов работен ден, без пудра.

Като цяло е един много добър и бюджетен вариант, който може да откриете навсякъде където се предлага марката.Препоръчвам го на всички, който си търсят хубав и бюджетен фдт. Цената му е около 17лв.

Доволна съм от продукта и пак бих си го взела.


* Продукта ми е изпратен за проба от сайта Parfimo.bg 

понеделник, 3 октомври 2016 г.

Изхабени продукти # 14

Здравейте!
Отново дойде ред за порция " изхабени продукти " , и аз отново имам пълна торба с такива. Предния месец забравих да напиша поста и сега ми се събраха продукти за два ( ужас ).



С Индийските билки за коса така и не се разбрахме. Не знам аз ли не ги използвам както трябва, но ставаше голяма цапаница. Не можех да ги разнеса равномерно и косата ми се заплиташе зверски. Спрях да ги ползвам и срока им на годност изтече.


Лака за коса присъства във всеки пост. Поредна опаковка, но не и последна.
Шампоан против пърхут Head&Shoulders с ментол. Невероятен аромат, но като действие не видях голяма разлика. Може би ще купя пак, но друг вариант.
Маска за коса Herbal Steam Bath от серията Planet Spa на Avon . Аромата и ми идваше прекалено силен, а на моменти дори задушлив. От към действие не е толкова добра, колкото тази с маслина.
Маска за коса All Nature с анджелика и арганово масло. Това вече е нещо друго. Маската има страхотен аромат ( на сладолед ) и се задържа на косата до 2 дни. Прави косата много мека и лесна за разресване. Бих пробвала и другите варианти.



Измивния крем на Кауфланд може би ще го виждате във всяка публикация. Използвам го за измиване на лицето сутрин и вечер. Не изсушава кожата. Ще продължавам да си го купувам.
Почистваща маска за лице с минерали от Мъртво море Planet Spa. Това е любимата ми маска за лице от Avon. Дори съм срязала тубичката, за да изкарам всичко от нея. Почиства добре и след нея кожата ми е гладка и освежена. Пак ще си я купя.
Ментовата вода използвах като тоник за лице преди крема и понякога просто за освежаване. За лятото е страхотна. В момента използвам Боровата, но тази ми харесва повече.
Тоалетни трици със седеф Hristina. Няма да съм първата, която ги хвали. Страхотни са и определено пак ще ги взема, след като приключа другите налични в банята.
Лек гел-крем Avon Nutra Effects. Използвах го като нощен крем. Повече ми хареса другия вариант на крема. Вероятно няма да купя отново.


Паста за зъби Aquafresh HigHDefinition. Хареса ми, но мисля да пробвам на друга марка.
Поредна опаковка от Масления лакочистител на Лили. Имам вече нова.
Крем за ръце на Лили. Не ми хареса и няма да го купя пак.
Лосион за тяло Womanity. Страхотен аромат. Купих си парфюм на Рефан със същия. Уникален :)))
Балсам за устни Yoghurt of Bulgaria. Като действие не беше нещо невиждано. Обикновен балсам за устни.


Дезодорант против изпотяване Garnier Men. Да знам, че не е хубаво да се използват мъжки дезодоранти, но какво да се прави харесвам ги. Първият ми хареса много повече и като аромат, и като действие.
Парфюмен спрей Avon. Да, имам цели 3. Харесват ми и пак ще си купя.

Отново се получи дълъг пост, но следващия път ще се постарая да ви ги показвам всеки месец.

** Харесайте facebook страницата на блога тук и ме последвайте в инстаграм тук 

неделя, 2 октомври 2016 г.

Catrice HD Liquid coverage foundation

Здравейте ! 

Още щом видях, че Catrice са пуснали нов фондьотен на пазара, исках да го имам. Дълго се чудех дали наистина ми трябва (т,к, имам цели 5 ) , но любопитството ми надделя. Сдобих се  с него, дори без да съм го пробвала ( thank you, sis <3



Catrice HD Liquid coverage обещава 24 часово матово покритие без ефект маска.
Цената му е около 14лв.


Опаковката е стъклено бурканче с пипета, в което са поместени 30мл продукт.
Предлага се в 4 цвята.
За себе си избрах най-светлия цвят 010 Light Beige , който ми пасна идеално.


Консистенцията е течна и ви съветвам да работите бързо, защото в противен случай фондьотена засъхва и не позволява да се разнесе хубаво. 
Покритието му е средно до пълно, като позволява наслагване. Пробвах да го нанасям с четка и с гъбичка ( имитация на Beauty Blender от Avon ), като при мен най-добре работи с гъбичката. Лицето ми с него изглежда като след фотошоп. 



Носила съм го най-много около 8 часа, като за това време нямаше никакви забележки ( освен лекото лъсване в Т зоната, и то в по-топло време. Но в хладните дни се държи отлично ) . Понякога дори забравям за слагам матираща пудра.
Още един плюс е, че не се усеща на кожата и не цапа дрехите.

Определено ми стана любим продукт и не спирам да го нося. Горещо препоръчвам !!!

** Харесайте facebook страницата на блога тук и ме последвайте в инстаграм тук 

събота, 10 септември 2016 г.

Vivid Matte Liquid || Maybelline

Здравейте! 

Днешното ревю е посветено на продукта, който ми стана любим от първото ползване. А именно Течното матово червило на Maybelline Vivid Matte Liquid. 


Цветът, който имам е 50 Nude Thrill. Формулата е подобна на мус и се нанася като масло върху устните. В никакъв случай, обаче не е матово (както обещава името му ). Има много силен аромат, който се задържа на устните и на някой това може да не му хареса, но за мен е ОК.



От към трайност при мен издържа около 3-4 часа ( с хапване и пийване ). След това започва да се изтрива отвътре на устните, но пак остава лек стейн и си личи, че имам нещо на устните. Да. има леко изсушаване след това, но с подходящ балсам отдолу не изсушава. Добре е преди нанасяне устните да са добре ексфолирани, за да се избегне изсушаване.  


Единствения недостатък, който намирам е, че червилото се отбелязва по зъбите и трябва да се нанесе супер прецизно. Но като цяло ми е любимият продукт за устни в момента. 

Цената му е около 14лв и може да го намерите навсякъде, където предлагат марката. 



** Харесайте facebook страницата на блога тук и ме последвайте в инстаграм тук 

неделя, 7 август 2016 г.

Изхабени продукти # 13

Здравейте !

Този пост трябваше да види бял свят още преди месец, но все не ми оставаше време да седна и да го напиша. И така за 2 месеца ми се насъбраха доста продукти. Нека видим какво съм изразходила.


Душ скраба на Bourjois едвам изхабих. Не че не ми харесва, а просто нямаше свършване. Използвах го като стандартен душ гел и много ми хареса.
Душ гела на Stani Chef's с аромат на мохито изхабих едвам. Аромата въобще не ми хареса и нямах търпение да свърши, тъй като не обичам да хвърлям пълни опаковки.
Душ гела на Yves Rocher е уникален. Мирише невероятно и прави обилна пяна. Бих си го купувала отново и отново.
Рол-она на Bourjois беше в една от кутиите на Пинкс. Използвах го, когато си бях вкъщи, защото не върши никаква работа.
Део стика на Dove пък си върши отлично работата и аромата е страхотен и се задържа на кожата. Единствения недостатък е, че оставя бели следи.


Пилинга за лице Христина е един от любимите ми продукти в момента. Ексфолира кожата идеално и я оставя перфектно почистена.
Крема за лице от Avon също ми хареса и бих си го взела пак, но в момента искам да пробвам друг.


За лака за коса съм ви говорила милион пъти. Това ми е сигурно десета бутилка и ще продължавам да го купувам.
Терапията за коса на Avon я харесвам от край време. В момента използвам друго масло за коса, но като свърши ще се върна пак на това.
За маската за коса на Avon съм писала тук . Вече поръчах нова опаковка.


Пастата за зъби на Aquafresh HDefinition ми хареса и вече имам нова опаковка.
Водата на Listerine ми стана много любима и вече гледам да не оставям без нея. Решила съм да пробвам всички налични варианти, и да видя коя ще ми допадне най-много.


За кокосовото масло писах тук . Вече имам нова опаковка.
Маслото на Kneipp използвах за стрии, но не успях да видя ефект от толкова малко количество.



За почистващите ленти за черни точки Holika Holika съм със смесени чувства. Първата лентичка имаше страхотен ефект, но от всяка следваща нямаше почти никакъв ефект. Определено ще потърся друг вариант.
Acne Out използвах локално само върху пъпки. Пробвах няколко пъти да го нанеса на цялото лице, но зверски изсушава кожата.
Melabel Sun 50+ използвах няколко пъти и срока на годност изтече. Изхвърлям го до половината. Не е лош продукт.



Сигурно вече сте разбрали, че съм луда на тема парфюм и имам огромно количество. Всячески се опитвам да не купувам нови, но не мога да се сдържа. Всички ми харесват и бих си ги взела отново.


Ружът на Alverde е страхотен, но му изтече срока на годност и го изхвърлям. Спиралата на Avon прави миглите страхотни и пак бих си я взела.
Балсама за устни на Himalaya е един от любимите ми. Този е с какао и хидратира и успокоява напуканите устни.
Спиралата Benefit They're real ! е страхотна, но поради високата и цена не бих си я взела в пълен размер.
Вероятно няма момиче, което не е чувало или ползвало балсама за устни Nuxe Reve de miel. Страхотен продукт. Пак бих си го взела, но първо искам да изхабя наличните балсами.

Ох, отне ми доста време да напиша поста и най-накрая успях :)

** Харесайте facebook страницата на блога тук и ме последвайте в инстаграм тук 

вторник, 2 август 2016 г.

Pinks Beauty Box юли-август 2016

Здравейте !


Както може би вече сте разбрали, кутията е с нова по-висока цена ( 22,90лв ). Дали си заслужава ? Продължавайте да четете..

Този месец кутията е двойна и би трябвало да съдържа повече продукти от обикновено.


Много се радвам, че вече спряха да пращат досадните сашета и малки мострички, от които няма как да разбера дали дадения продукт ми харесва или не.


IsaDora Wondernail лак за нокти - оригинален размер: 6мл - 19лв
Това беше разкрития продукт от кутията. Цветът е 622 Fairy Pink  е перлено розово. Сама не бих си избрала точно този цвят, а и 19лв за обикновен лак за нокти ми се виждат доста.


Frizz-Ease Dream Curl  шампоан и балсам - по 50мл всеки


Wet'n'Wild Mega Last червило - оригинален размер - 7,90лв
Цвета е искрящо розово ( Е967 Dollhouse Pink ) и на мен не ми отива въобще. Ще го включа в разпродажбата.



Wet'n'Wild Coloricon бронзираща пудра - оригинален размер - 8,90лв
На мен ми се е паднал цвета Е740 Bikini Contest. На пръв поглед доста ми харесва, но ще видим как стой на лицето.


За сега съм прекъснала абонамента си и не знам дали скоро ще го подновя.

Харесва ли ви съдържанието на кутията ?

** Харесайте facebook страницата на блога тук и ме последвайте в инстаграм тук 

четвъртък, 30 юни 2016 г.

Pinks Beauty Box юни 2016

Този месец Пинкс става на 3 години и поради тази причина новата цена на кутията е 19 лв + доставка 3,90 лв.


Кутията има 4 пълноразмерни продукта и 3 травъл сайз.


Wet'n'Wild Mega Slicks - оригинален размер 8,90лв
Това беше и разкрития продукт от кутията. Цвета, който ми се е паднал е Е1591 Coral of the story . Цвета е ярко неоново розово и е страхотно за лятото.

Wet'n'Wild палитра с коректори Cover All - оригинален размер 7,90лв

Farmona душ пилинг за тяло - оригинален размер 5,20лв

Bodi Beauty Биле-PH балсам за устрин SPF 30 - оригинален размер 6,13лв

Hydrabio H2O хидратираща мицеларна вода 20мл
Photoderm Max Aquafluide слънцезащитен крем 2мл
Hydrabio Gel-Creme ежедневен хидратиращ крем 15мл




Доволна съм от кутията. Всички продукти ще ми влязат в употреба.
А вие какво мислите ?

*** Харесайте facebook страницата на блога тук и ме последвайте в инстаграм тук 

вторник, 7 юни 2016 г.

AVON TRUE COLOUR EYESHADOW QUAD - Mocha latte

Здравейте !

Рядко слагам сенки за очи, но от както имам тази палитра, това се промени.


True colour eyeshadow quad  в цвят Mocha latte съдържа 4 цвята, 2 от които са матови ( 2 и 4 ) и 2 перлени ( 1 и 3 )


Цветовете са меки и лесно се работи с тях. Пигментирани са ( суочовете са без база ).и страшно издръжливи.

Номер е много светло бежево с блестящи частички. Използвам го главно във вътрешния ъгъл на окото и под веждата. Понякога дори и на целия клепач. Стои много нежно. Номер е изцяло матов тоуп  ( много ми прилича на единичката на Essence I love tauping ) , но една идея по- тъмен. Използвам го в сгъвката на окото. Номер  е бронзово с блестящи частички. Номер 4 е матово кафяво , което според мен може да се използва и за вежди. Най-често го поставям в края на окото за потъмняване на грима.

С базата на Avon сенките ми издържат повече от 8 часа без никакви поражения.

Това за мен е перфектната четворка за семпъл и неутрален грим. В настоящата брошура са пуснали 2 нови нюанса и много се чудя дали да не си поръчам. А, вие какво мислите ?

*** Харесайте facebook страницата на блога тук и ме последвайте в инстаграм тук 

неделя, 5 юни 2016 г.

Avon Planet Spa Heavenly Hydratation маска за суха и увредена коса - ревю

Здравейте !


Дълго време отлагам ревюта на маската за коса с маслина на Avon , но исках да изчакам достатъчно дълго, за да мога да ви дам своето мнение.

Количество: 200мл
Къде: в каталозите на Avon
Цена: варира от 8 до 13лв
Състав: 



Маската е предназначена за суха и увредена коса.
Използвам я от около месец и нещо и смея да твърдя, че е доста икономична. По принцип използвам доста голямо количество , т.к. на скоро боядисах краищата на косата си в русо и това тотално я съсипа. Нанасям я от ушите на долу и оставям за 3-5 минутки и след това отмивам.


Консистенцията е мека и леко мазна ( наподобява кокосово масло ). Нанася се лесно. Аромата е много приятен и се задържа в косата до 2 дни.


Да, омекотява косата, прави я бляскава и лесна за разресване. Като действие мога да я сравня с маската на Macadamia. И най-важното е, че успя да върне живота на косата ми. Силно препоръчвам на момичета със суха коса, които искат хубава и бюджетна маска. Определено продукт, който ще купя отново.


*** Харесайте facebook страницата на блога тук и ме последвайте в инстаграм тук 

събота, 4 юни 2016 г.

Нови придобивки # 8

Здравейте !

От около 3 ,месеца не съм пускала подобен пост, но просто избягвах да си купувам каквото и да било, просто защото не искам да трупам козметика ( да вече ставам банална :Д ). Е, разбира се нямаше как да пропусна някой продукти... 


Сух шампоан Batiste Floral Blush
Както и преди съм казвала не съм особено голям привърженик на сухите шампоани и когато косата ми не е в най-добрата си форма предпочитам да я измия. Но има и някои екстремни ситуации, в които просто нямам друг вариант освен сух шампоан. Взех този заради аромата. Мирише свежо и ми харесва. 

Шампоан Macadamia Oil и Argan oil of Morocco, масло за коса Argan oil of Moroco
Тези продукти поръчах от фейсбук. Бяха на много изгодна цена 500мл за 9лв ( шампоани ) и маслото за коса е 100мл за 12лв. Шампоаните не съм ги пробвала все още и не мога да ви кажа дали ми харесват, но маслото ми хареса. Консистенцията е по-рядка, не точно на олио, а някак по-водниста. Няма цвят. Долавям леко сладникав аромат. Прилича много на сухо олио. Не омазнява и не сплесква косата. 


Интимен гел Avon Simply delicate 
Точно този вариант ми е най-любим. Мирише свежо и не ми причинява раздразнени. Купувам го постоянно.

Ексфолиант за крака Avon Foot works 
Частичките са прекалено ситни и въобще не вършат никаква работа. Освен аромата на шоколад и нар, нищо друго не ми харесва в този продукт.

Стик против изпотяване Dove Go fresh 
Много харесвам продуктите на Dove с краставица. Аромата е много свеж и се усеща през целия ден. В по-горещо време обаче не успява да ме предпази от изпотяване, но за сметка на това предпазва от лоша миризма. И да, оставя бели петна по дрехите. Другия път мисля да пробвам стик варианта.


Депилиращи ленти за бикини зоната Silkia 
Тези ленти са най-отвратителните, който съм ползвала. Не стига че не скубят почни нищо, а направо ми съдраха кожата ( 1 седмица кожата ми беше станала в пъпки и червена ) . Пълен боклук.


Парфюмен спрей Rare Pearls и Luck 
Много харесвам и двата аромата. за нула време преполових бутилките... но просто са страхотни .

Спрей за тяло Bershka Sunshine vibes
Идеалния спрей за лятото. Аромата е леко сладникав и много ми допада.

Парфюм Today Tomorrow Awlays IN LOVE 
Този парфюм е УНИКАЛЕН !!!! Още от първото помирисване се влюбих в него. Перфектен е за летните дни.


Масло за тяло с какаово масло
Това ми е втора опаковка от него. За сега няма да го отварям, т.к. ще ми дойде малко тежко в това време, но беше на промоция и нямаше как да пропусна.

Фиксиращ спрей за грим 
Спрея се води 2 в 1, т.е. фиксиращ и подготвящ. Пробвах го и по двата начина и определено си върши работа. Грима ми не беше мръднал цели 8 часа, а навън беше 28 градуса. Дори Т зоната не беше се омазнила. Определено продукт, който не съжалявам, че купих.

Гел за вежди Essence Make me brow
Издирвам гела от както се появи на нашия пазар, но все не намирам тъмния цвят и накрая просто се примирих, че няма да го открия и си взех светлия. Четката е малка и удобна ( в сравнения с тази на Catrice ).Само с няколко движения успявам да си въведа веждите в ред. Дори забелязвам, че след като гела изсъхне и става една идея по-тъмен и се слива перфектно с веждите ми.


Червило Golden Rose Vision 135 
От много време си търся оранжево червило, което обаче да ми отива, и мисля че го открих. Цвета е точно това, което търсих. Нанася се като масло и стои на устните с часове. При следващото ми посещение в Лили ще се огледам и за други цветове.




Саксия от Джъмбо
Да, знам че предназначението и е друго, но кой ли го интересува. Перфектна е за четките, които използвам ежедневно. Имаше и други цветове, но бялото си е класика, както се казва :Д Плюс това струваше само 0,99лв.


Следват подаръците, за които ви споменах в инстаграм 

Успокояващ спрей за чувствителна кожа La Roche-Posay Serozinc 
Маска с бразилска глина за стягане на кожата Missha Natural color clay mask
Крем за ръце Skin Food 
Маска ToniMoly Tomatox Magic Massage Pack


Палитра сенки за очи Avon Mocha Late 






За някой от продуктите обмислям да направя подробно ревю ! 


*** Харесайте facebook страницата на блога тук и ме последвайте в инстаграм тук .