петък, 12 декември 2014 г.

Pinks Beauty Box Luxury Edition

Здравейте,момичета .. :)))

Този месец излезе първата лимитирана кутия на Пинкс " Luxury Edition " на цена от 30 лв. 
Много се чудих дали да я поръчам , но след като беше разкрита спиралата на Dior , понеже моята е към края си , колебанията ми изчезнаха . Кутията е с много красив дизайн и беше доста добре опакована . 


Така изглежда отвътре . 

Има 7 продукта , повечето от които са мостри . 


1 . Dior Diorshow Iconic Overcurl спирала 4 мл . - оригинален размер : 10 мл . - 63 лв. 


2 . EOS балсам за устни - оригинален размер : 7 гр. - 13 лв.


3 . Lierac Magnificence гел-крем 15 мл. - оригинален размер : 50 мл. - 145 лв.


4 . Lierac Sensorielle Huile Seche Toniflante сухо масло 7 мл . - оригинален размер : 100 мл. - 56 лв.


5 . Premier Dead Sea Skin Minerals Eye Care 1.5 ml. - оригинален размер : 35 мл . - 215 лв.
6 . Premier Dead Sea Supreme Еластин и Beta Каротен и лифтинг маска 1.5 мл. - оригинален размер 60 мл. - 339 лв.


7 . Guam маска за талия и корем 90 мл. - оригинален размер : 500 мл. - 56,20 лв .



Досега съм пробвала само балсама на EOS и много ми хареса . 
Като цяло ,  мисля че кутията не оправдава цената си от 30 лв . 
Надявам се следващия път да се постараят повече . 


Криси






неделя, 7 декември 2014 г.

Изхабени продукти # 2

Здравейтее :)

Този пост трябваше да съм го пуснала отдавна , но все не намирах време да седна и да го напиша . 
Насъбраха ми се доста неща , които е време да изхвърля . 
Това са изхабените ми продукти за около месец и половина . 
обща снимка на която обаче липсват мострите :D





Лакa за коса на Professional Touch използвам всекидневно .Това ми е сигурно 5-та опаковка .Помага ми да укротя хвърчащата си коса.Много харесвам Душ-геловете на Avon от серията, миришат хубаво,правят страхотна пяна и са на добра цена . Конктретно този е мъжки , но аз го използвах с голямо удоволствие . Влюбих се в душ-гела на Yves Rocher с бразилско кафе . Досега не бях използвала нищо на марката . А този ми се падна в една от Пинкс кутиите . Мирише божествена на току що смляно кафе . Маската против черни точки от Oriflame имам сигурно от 5 години . Изхвърлям я почти пълна , защо нищо не прави , а и срока на годност е изтекъл отдавна . 


Парфюм на Roxanne от серията Happy Tears номер W21 . Този парфюм мирише божествено . Направо съм влюбена в него . Доста е силен и супер дълготраен , а цената му е 6 лв за 75 мл . Вече имам 2ра опаковка от него и ще продължавам да си го купувам .Парфюмче под формата на рол-он от Avon което не знам как се казва , защото у се е изтрил надписа, но от супер много време не го виждам в каталозите на марката . Миришеше хубаво , но не е траен . Следват дезодоранти против изпотяване Nivea в мини размер. Супер удобни са за дамската чанта . Вече има нови опаковки и ще продължавам да ги купувам. Дезодорантa против изпотяване Bourjois беше в една от Пинкс кутиите. Миришеше приятно и донякъде си вършеше работата. Дезодоранта на Nivea е пълен боклук . Незнам дали ми се е паднала дефектна опаковка , но когато го напръскам става все едно сте си сложили прах за пране под мишниците и това всичкото нещо пада навсякаде :D Пробвах да пръскам и без да го разклащам - същата работа . Дадох му няколко шанса, но всеки път ставаше така. До скоро си седеше пълен и когато реших , че трябва да го изхвърля , защото и без това няма да го ползвам , беше съвсем празен :1D Нямам представа какво му се е случило , сигурно е изветрял . Парфюма на Essence Dior изхаби сестра ми . Хубав е, но е нетраен . 


   
Пастата за зъби на Colgate беше в списание Grazia . Изхабих я , но вероятно няма да я купя в пълен размер . Пастите на Хималая са ми любимите пасти за момента . Пробвала съм всички варианти,харесват ми и продължавам да ги купувам . Водата за уста на Astera не ми хареса особено . Не оставяше този свеж дъх в устата , както обещава . Едвам я изхабих . 


Изхвърлям тази извивачка за мигли , която е много стара и гумичката която е на нея се е изпокъсала жестоко и не извива миглите добре . Моливът за вежди на Classics свърши доста бързо,защото вътре сърцевината беше цялата начупена и когато се опитах да го наостря повечето от молива заминаваше в кофата , а и без това цветът не ми пасна, идваше ми 1 топ по-тъмен . 
Червилото на Golden Rose не знам от коя серия е , защото му се е изтъркал надписа . Мисля че цветът е 126 . Балсамчето на Хималая мирише на дъвки. Мисля че в състава имаше масло от моркови ?! Не е кой знае какво, но продължавам да го купувам, и в момента имам този с какаово масло. Спиралата на Golden Rose Maxim eyes е любимата ми спирала. Цветът е наситено черен,четката е силиконова и много добре разделя миглите. Не се рони и издържа на миглите докато не реша да я махна . Вече имам нова опаковка. 


2 пакета мокри кърпи - едните са за почистване на грим, а другите съвсем обикновени . Винаги имам по един пакет в чантата и един вкъщи,защото винаги са нужни . Маската за лице на Montagne Jeunesse с шоколад и портокал прави кожата гладка и мека и мирише много апетитно,направо ми идваше да я изям . За мострите няма смисъл за пиша по отделно, защото нямам определено мнение , а и поста ще стане цял роман . 


Надявам се да съм била полезна . 

Поздрави , Криси 

петък, 28 ноември 2014 г.

The “Me time” Tag

Здравейте !

От доста време в блог пространството се върти един ТАГ , които мисля че няма блогърка , която да не е го е направила . Та реших и аз да го направя .
Приятно четене :)

1. Какво обичаш да гледаш или четеш през "твоето си време"?
Обичам да гледам любимите си сериали и клипчета в Youtube , в момента чета " Fifty Shades of grey " .

2. Какво обичаш да носиш през "твоето си време"?
През моето си време обичам да нося удобна блуза или тениска и анцунг . 

3. Какви козметични продукти използваш през "твоето си време"?
По принцип използвам само хидратиращ крем за лице,понякога и балсам за устни . А 1-2 пъти в седмицата си правя маски за коса и лице . 

4. Любим лак за нокти в момента?
Глитърниии <3 напомнят ми за предстоящите празници :)

5. Какво обичаш да ядеш/пиеш през "твоето си време"?
Шоколад и кафе . 

6. Любимата ти ароматна свещ в момента?
Не съм  имала такова до този момент, но се надявам скоро това да се промени . Тъй като наскоро в ДМ ми попадна една свещ на Glade - мирише уникално <3 

снимка : Интернет
7. Обичаш ли да излизаш навън през "твоето си време".
Зависи от настроението ми и от времето . Когато навън е много студено предпочитам да се излежавам вкъщи на топличко с чаша кафе и да чета блогове . А понякога въобще не ми се седи вкъщи и искам да обикалям цял ден :D 

8. Ходила ли си някога на кино сама?
Не и не мисля да го правя . 

9. Любим магазин за онлайн пазаруване.
VMzona , OLX , Zlatna ribka . 

10. Добавете нещо. Какво друго правите през "твоето си време".
Правя си маски за косата и лицето . 


Ако има някой , който все още не е направил този ТАГ да се чувства поканен . 
                                                                         
                                              Криси
                

Резултати от търсенето

сряда, 19 ноември 2014 г.

Pinks Beauty Box ноември 2014

Здравейте , момичета :*
Вчера си получих кутията на Pinks за Ноември . 
Темата този месец е № 15 , тъй като е петнадесета подред и има цели 3 пълноразмерни продукта . 


Вътре както всеки път има картичка с името и картички със съдържанието на самата кутия .

1 . Душ гел Cottage Ocean Blossom -  оригинален размер 250 мл.
Много исках да ми се падне версията с карамел , но и този мирише страхотно .

2. Fresh Line Erato шампоан - оригинален размер 75 мл. за увредена и дехидратирана коса . Паднал ми се е точно този който исках . 

3 . Joanna балсам за сухи места 3 в 1 -  оригинален размер 8 гр. Предназначен е за устни , нокти и лакти . Моят е с кокосово масло . 


4 . Biotrade Pure Skin ексфолиращ тоник - 15мл 


5 . 2 мостри на крем за лице и околоочен на Biofresh + подарък магнит за хладилник . 


6 . La Roche - Posay Lipikar Baume AP+ балсам за тяло - 15 мл . Изключително подходящ за суха, раздразнена и зачервена кожа . 


7 . Vichy Liftactiv Supreme дневен и нощен крем - 2 х 1,5 мл. 


В кутията има и 2 талона за отстъпка от продуктите на Joanna и Fresh Line . 


Този път съм много доволна от кутията . 
Оценка : 10 / 10 

Целувки , Криси :)

петък, 7 ноември 2014 г.

Най-често използвани през Октомври 2014

Здравейте , прекрасни :)

Времето навън е прекрасно , и най-накрая успях да намеря време за този дълго отлаган пост . 
Реших да започна рубрика на тема " Най-често използвани продукти през изминалия месец " . Без повече приказки.. ето ги и моите топ продукти .




1 . Спрей за фиксиране на грима от Avon - използвам го всеки път когато се гримирам и наистина виждам разлика в издръжливостта на грима ми.

2. СС крем на Bioten - това е светлия цвят , който ми пасна идеално на кожата .Не става на петна и няма този кир ефект , който имах от ББ крема на Нивеа .Има лека към средна покривност  . Използвала съм го само със заоблената четка .Като цяло много си го харесвам , но има един недостатък - ако си намокрите лицето без да искате или завали дъжд СС крема побелява и ставате на бели локвички :Д ( ама как го обясних само :д )

3. Основа на грим от Орифлейм - използвам я от скоро и като цяло нямам големи наблюдения относно издръжливостта на грима ми .

4. Четките поръчах от Продавалник на много добра цена ( незнам дали имат някаква марка ). Комплекта включва 8 броя четки от които тези 2те използвам всеки ден . Със заоблената нанасям - фнд , бб крем , сс крем , а с другата нанасям пудра . Четките са супер мекички и се работи много лесно с тях  . 



5 . Руж и бронзант 2 в 1 на Flormar - използвам само ружа и засега мога да кажа че ми харесва . 

6. Фиксираща пудра на Essence от серията All about matt - обожавам яяя . Матира перфектно и изключително рядко ми се случва да лъсна в Т зоната . Какво друго може да иска човек от нея . Определено ще продължавам да си я ползвам всеки ден . 

7 . Молив за вежди на Golden Rore в цвят 302 - най - накрая открих точния цвят за мен . Използвам го заедно с гела за вежди от снимката и не съм забелязала да се размазва . Държи се доста прилично , докато аз не реша да го махна . 

8 . Спирала Golden Rose maxim eyes -  любимата ми спирала до този момент . Цвета е наситено черно и е необходим само 1 пласт за перфектни мигли . А и цената й е перфектна . 

9 . Гел за мигли и вежди Essence - почти към края си е . Доста е изстрадал и това си личи определено . Вероятно пак ще го купя . 


10 . Подхранващ крем без отмиване Macadamia - определено стана мой любимец за супер кратко време . Още след първото нанасяне забелязах , че косата ми стана супер мека и лъскава , което досега не ми се е случвало с други продукти . А и аромата е перфектен . Опаковката от 60 мл е на цена от 7,50 лв . в Златна рибка .

11.  2 гланца от Avon от серията Ultra Glazewear - светло розовия е цвят Pale Peach , а по-тъмния е Crystal lilac .
Pale peach е светло розово с блестящи частички в него , които си менят цветовете в зависимост от светлината . 
Crystal lilac е бонбонено розов перлен цвят отново с блестящи частички . 


12. Камуфлажния коректор на Catrice в цвят 010 ivory - това е продукт с който иаме love - hate  връзка . От една страна го харесвам , че покрива всякакви несъвършенства , но от друга страна го мразя защото както и да се опитам да го нанеса ми изсушава супер много мястото където съм го нанесла и се получава брашнен ефект .  

Ами май това беше всичко от мен за този пост . 
Надявам се рубриката да ви хареса...
Ииии до скоро :)

Криси

вторник, 21 октомври 2014 г.

Pinks Beauty Box октомври 2014

Здравейте приятели :)
Днес пристигна Pinks кутията ми за месец октомври и нямах търпение да ви я покажа ..

Темата този месец е " Сезонни вълшебства ".
Кутията включва 4 пълноразмерни продукта , 3 мостри и ТАЛОН
за 15% отстъпка при закупуване на продукти от марката 
Beauty formulas . 
И така .. без повече приказки . Нека видим какво има в кутията .


1.Macadamia крем без изплакване 10 ml - Оригинален размер:60мл - 7,50лв.


2.Olive Oil хидратиращ лосион за тяло - Оригинален размер: 200мл - 4,99лв.


3. Eveline Garden of Nature дневен крем 1,5мл - Оригинален размер: 50мл - 6,50лв.


4. Bourjois Manicure Toppings перли за декорация - Оригинален размер: 14гр. - 12,70лв.


5. Bourjois All in One дезодорант - Оригинален размер: 50мл - 5,29лв.


6. Bourjois Glamour Lovely 0,7ml - Оригинален размер: 50мл - 39,90лв.


И на последно място : ТАЛОН за 15 % отстъпка . 


Този месец кутията не е много силна . 
Оценка: 7 / 10

До скоро :) 
Криси




вторник, 16 септември 2014 г.

Pinks Beauty Box септември 2014

Здравейте , момичета :)

Преди малко си получих кутията за месец септември и побързах да я снимам ( дори направих клип вече, хихи )
Темата този месец е " Есенни изкушения " . И учудващо кутията е доста тежичка , йейй :) Получавате цели 3 пълноразмерни продукта , като един от тях е на българска марка . Стига повече приказки,ето я и самата кутия .



Ако искате да разберете какво точно е съдържанието на кутията , просто кликнете на линка по - долу .. 


Целувки :))

вторник, 19 август 2014 г.

Нови придобивки # 1

Здравейте момичета :)

Днешният пост е на тема " Нови придобивки" . 
Нещата са малко , но за сметка на това много ги харесвам . 


1 . Ексфолиант за тяло Avon Senses - аромата му е свеж и много приятен . 
Пробвах го веднъж и забелязах , че когато излязох от банята по тялото ми бяха останали белите частички от ексфолианта . Не знам дали и при някой друг се е получило така , но определено ще му дам втори шанс . 

2. Измиващ гел за лице Nivea aqua effect - в предишния пост ви показах една мостричка на този гел , която изхабих и много ми хареса . Затова си го купих в пълен размер . 


3. Маска за коса Syoss за запазване блясъка на косата - пробвах я един път и ми хареса . Косата ми стана много мека и се разресваше много лесно . 

4. Кокосово масло на Икаров - купих го с цел да го ползвам за косата като маска преди шампоана . Но уви намерих му и други приложения . 
* за коса 
* като масло за тяло
* за по сухите места по тялото ( колена,лакти,пети )



5. Парфюм Premiere Luxe от Avon - от дълго време мечтая да притежавам този парфюм и най - накрая го получих . Аромата е леко сладникав и траен . Реалната цена е 45 лв . , но може да се намери на промоция в брошурите .

6. Стик против изпотяване Nivea Powder touch - мирише добре и като цяло ми харесва . 




 До скоро и целувки <3 

Криси 

вторник, 12 август 2014 г.

Изхабени продукти # 1

Здравейте момичета . 
Дълго време не съм писала в блога , не защото не искам , а защото не ми остава време от работа... И така..продуктите не са много , повечето са мострички. 

Да започваме .. :))))



1. Спрей за тяло Avon Ballroom beauty - този спрей отначало ми харесваше и го използвах много , но после ми идваше много тежък и спрях да го ползвам . В крайна сметка сестра ми го изхаби . 
2. Дезодорант против изпотяване Nivea invisible - мирише невероятно и аромата му остава с часове . Защитава много добре от изпотяване и определено ще си го купя отново . 
3. Мицеларна вода Nivea - почиства много добре грима както от лицето , така и от очите . Не щипе и не се налага да си мия лицето след това . Доволна съм и вероятно пак ще я купя след време . 
4. Шампоан Balea с алое вера за чувствителна кожа на главата - измиваше косата много добре ( чак до скърцане ) , но не успокои кожата на главата ми , а и за цената си от 2 лв и нещо не очаквам чудо . 
5. Маска за коса с масло от макадамия Rubelia - маската е предназначена за суха и изтощена коса . Мирише приятно и оставя косата мекичка , но нищо повече. 
6. Душ гел Nivea Creme care - това мини сайзче беше в кутията на Pinks . Мирише типично на крем Nivea . За мое огромно изумление , това шишенце от 50 мл. ми стигна за много време . Само една капчица от душ гела прави невероятна пяна и определено е много икономичен продукт . Обмислям да го купя в пълен размер . 
7. Балсам за устни Хармония с арганово масло - обикновено балсамче от супермаркета . Доста е мазничък и нямах търпение да свърши .


8. Хидратиращо мляко за тяло VICHY с SPF 30 
9. ББ крем VICHY с SPF 50 - прекалено тъмен за мен , а имаше и този " кир " ефект . 
10. Крем за тяло с какаово масло и масло от ший KrauterhoF 
11. Шампоан на Loreal от професионалната им серия - за запазване цвета на боядисана коса 
12. Слънцезащитен крем Carroten с SPF 20 - за придобиване на тен .
13. Овлажняващ дневен крем Nivea aqua effect - хареса ми и ще го купя в пълен размер .
14. Освежаващ измиващ гел Nivea aqua effect - мирише невероятно и със сигурност ще го купя в пълен размер . 
15. Матираш гел за лице Yves Rocher 



* мострите - 8,9,10,11,12 и 15 са от кутиите на Pinks .

Целувки , Криси <3