понеделник, 28 декември 2015 г.

Изхабени продукти # 10

Лелее колко бързо мина месец декември, направо не мога да повярвам, че след няколко дни ще празнуваме Нова Година... :)
Чантата, в която събирам "боклука" започна да прелива и трябваше най-накрая да ви покажа какво успях да изхабя.


Това са продуктите от може би средата на ноември.


Дезодорант против изпотяване B.U in Action
- нито като аромат ми допадна, нито като действие, а и оставя бели следи по дрехите. Не ми хареса.

Garnier Mineral for Men
- обичам да използвам мъжки стикове/ролки против изпотяване. Мирише свежо, предпазва от изпотяване и неприятна миризма. Да, оставя бели следи, но като действие е страхотен продукт. Отново бих се върнала към него след като изхабя наличните.

Ексфолиант за крака Velnea
- честно казано не видях ефект от него. Аромата е ментов, консистенцията е прекалено гъста и едвам успявах да изкарам продукта от тубичката. Не успява да се справи с кожата на крачетата и не бих го купила отново.

Интимен гел Билка с невен
 - най-добрия интимен гел до момента. Супер деликатен, не ми дразни кожата и не съм имала никакви проблеми докато го използвах. Няма как да не отбележа и страхотния аромат. Определено ще го купя отново.

Суфле за тяло Avon Today 
- това е от тези парфюмните суфлета за тяло на марката. Аромата е точно на парфюма от същата серия ( който ще видите по-долу ). Задържа се дълго на кожата, но като действие не успява да хидратира добре. По-подходящ е за лятото, когато не ни е нужна силна хидратация.


Сух шампоан Batiste Original
- много рядко ми се налага да използвам такъв тип продукт, но определено този ми е любим. В момента имам варианта в розовата бутилчица, който беше в кутията на Pinks. Когато свърши мисля да си взема голямата бутилка за резерва. 

Маска за коса Deep Repair Macadamia
-  продукта, който ще купувам отново и отново. Това е най-добрата маска, която съм ползвала досега. Още след първото нанасяне забелязах разлика в косата. Прави я толкова мека, гладка и блестяща, че не мога да спра да и се наслаждавам. Също така аромата се задържа до 2 дни в косата.

Лак за коса Cien от Lidl
- не ми хареса. В периода, в който започнах да го използвам ми се появи адски сърбеж по целия скалп, които и до сега ме мъчи. Не съм сигурна дали той е причината, но така или иначе не ми хареса и няма да го купя пак.


База и топ лак Essence The Gel Nail Polish
- това са може би едни от най-хвалените продукти напоследък. И има за какво - невероятни са. Лака с тях ми издържа минимум 6 дни без забележки, което до сега  не ми се е случвало. Консистенцията е точно на гел лак. Създават плътен слой на ноктите, който ги предпазва от чупене. Единствения минус е, че се сгъстяват бързо, но аз ги разреждам с лакочистител и ги използвам до край. Вече имам нови опаковки.

Парфюм Incandessence Lumiere Avon
- това беше лимитирана версия на оригиналния парфюм, която на мен ми харесва повече. Аромата е сладникав  и много траен. Остава по дрехите до следващо пране. В момента не се предлага в каталозите на марката, но може да се намери в OLX. 

Парфюм TODAY Tomorrow Always Forefer
- един от бестселърите на марката. Аромата е доста тежък и ако харесвате по-леки аромати, този няма да ви допадне. Отново както горния аромата е много траен. Вече имам нова бутилка от него. 


Термална вода Avene
- за нея писах тук . За много кратко време се превърна в неизменна част от рутината ми. За момента не съм си купила голямата разфасовка, но веднага когато имам възможност ще го направя . 

Biotrade Acne Out active creme 
- за него също писах тук . Отново не съм купила пълния размер, но в момента изхабявам един тоник за пъпки с чаено дърво и след това ще се върна към този крем. 

Балсам за устни EOS
- може би един от най-известните балсами у нас и не само. Моят го получих от една от Pinks кутиите. Аромата е ментов и усещането е някак хладно и ментово на устните. Бях го забутала в един шкаф и наскоро го намерих и започнах да го използвам пак, но подозирам че му е минал срока на годност. Аромата се е променил и ми изприщи устните ужасно. Изхвърлям го наполовина изхабен. 

Избелващи ленти за зъби PearlActive by ORAX 
- за тях ще пиша съвсем скоро в блога, затова няма да навлизам в подробности. Само ще кажа, че ми харесаха и определено имат ефект.

La Roche-Posay EFFACLAR Почистващ измиващ гел и EFFACLAR DUO + Коригираща грижа против несъвършенства 
- за тях съм писала тук . Харесват ми, отразяват се добре на моята кожа и ще ги купя пак. 

Ох, отне ми повече от 2 часа да напиша поста и да обработя снимките, но накрая успях и с удоволствие отивам да изхвърля торбата на боклука.

STAY POSITIVE

сряда, 23 декември 2015 г.

I ♥ Christmas | TAG

Здравейте !

Днес съвсем неочаквано имам време за блога...йееей и реших да се включа в коледния таг, който се върти от известно време в блог средите. Надявам се да ви бъде интересно :)

1. Кой е любимият ти коледен цвят?
Ами честно казано нямам само един. Харесвам комбинацията от червено и златно, синьо и сребърно.

2. Кой е любимият ти коледен филм?
Ще се учуди ли някой, ако кажа Сам в къщи ??? Това е безспорно любимия ми коледен филм. Когато бях малка с нетърпение чаках Коледа, за да го гледам по телевизията. Разбира се, харесвам и други филми, но този си остава the best ever.

3. Коя е любимата ти коледна песен?
Всички коледни песни са ми любими. Доставят ми коледно настроение. Но ако трябва да избирам ще се спра на 2 - Santa baby ( Cover ) by Daniela Andrade и Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You

4. Най-предвидимата (очаквана) коледна традиция ?
Украсяването на елхата, избирането и опаковането на подаръци.

5. Истинско или изкуствено е дървото ти ?
Когато бях малка си спомням, че всяка Коледа си взимахме истинско дръвче, но от доста време сме с изкуствено. Така се губи духа на Коледа, но поне дръвчето се запазва за много Коледи :) и няма изпадали иглички в цялата къща.

6. Пижама или шикозна рокля за коледната вечер ? 
Нито едното. Може би удобен клин и коледен пуловер, за да ми е удобно.

7. Кога отваряш подаръците си - на Бъдни вечер или на Коледната сутрин ? 
Още на Бъдни вечер, не мога да чакам до сутринта..ххааха

8. Вярваш ли в Дядо Коледа ?
Иска ми се да вярвам.

9. Какво е коледното ти желание ?
Всички хора от семейството ми и не само, да са живи и здрави, другото се постига с работа и упоритост.

10. Правила ли си някога джинджифилова къщичка ? 
За съжаление, не. Но много ми се иска да пробвам да направя джинджифилови сладки.

11. Каква е мечтаната ти коледна дестинация ?
 В малка спретната къщурка в планината, облечена в пухкав коледен пуловер и пантофи пред камината, похапвайки коледни сладки с горещ  шоколад. А на вън тихо се сипе белия сняг... ех, мечти мечти

12. Кое обичаш повече - да даваш или да получаваш подаръци ? 
Че кой не обича да получава ?? Разбира се харесвам и да давам, особено като виждам щастието в очите на хората, когато си получат подаръците.

13. Можеш ли да изброиш всички елени на Дядо Коледа ? 
Знам само Рудолф.... какъв срам

14. Какво е любимото ти коледно ястие или лакомство ? 
По принцип ям всичко, но най-любими са ми сармите и коледния щолен.

15. Професионалист ли си в опаковането на подаръци или се проваляш гръмко ?
Чак професионалист не съм, но и не се провалям. Мисля че се справям добре, а и това е най-любимата ми част - опаковането на подаръци :)


Happy Holidays, Krisi


Pinks Beauty Box декември-януари

Здравейте !


Вчера пристигна и последната кутия на Пинкс за тази година. Имах опасения, че няма да ми хареса съдържанието, но съм сгрешила. Кутията е двойна и съдържа 3 пълноразмерни продукта и 1 бонус.



Lumene Cloudberry Volume Serum Mascara - оригинален размер: 7мл - 21,90лв
Много се радвам, че ми се падна точно тази спирала., т.к. наличните в момента ми привършват. Четката е от любимите ми - силиконова. Спиралата обещава обем и разтеж на миглите едновременно. Още с този продукт ме спечелиха.


Bioderma Sebium Global интензивна пречистваща грижа за средно до тежко акне - 15мл
Този продукт крем ли е или измиващ гел ??? Нямам акне, но в описанието пише, че се бори с черните точки ( аз имам много ) и определено ще го пробвам.


Yoghurt of Bulgaria балсам за устни - оригинален размер: 5мл - 3лв
Също продукт, който ще ми влезе в употреба веднага. Дори вече го пробвах и ми хареса.


All Nature бутер за тяло ружа и розова вода - оригинален размер: 200мл - 11,29лв
Много исках да ми се падне варианта с мед и липа, т.к. мирише уникално. Така или иначе и този ще ми влезе в употреба много скоро. Не съм го отворила да го помириша, защото имам отворени цели 3 продукта за тяло.


Regina Floris антиейдж серум B-effect - 5мл
Regina Floris мултиактивен дневен крем - 5мл
Тези мострички ще ги подаря на майка ми.


БОНУС Продукт: МЕДЕНКА 
Беше много вкусна :)



Всички продукти ще ми влязат в употреба, с изключение на антиейдж  мострите. Най-много се радвам, че ми се падна спиралата на Lumene. 
Ще се радвам да видя и вашите кутии :) 


Happy Holidays, Krisi

неделя, 20 декември 2015 г.

Rimmel Wake me up foundation - ревю

Здравейте !

Напоследък блогърската ми кариера хич не върви, нямам почти никакво свободно време, а имам много продукти,за които искам да ви разкажа. Днес под светлината на прожекторите попада фондьотена, който се превърна в тотален любимец, и който използвам всеки ден.Става дума за Rimmel Wake me up. 


Опаковка: стъклена прозрачна с помпичка
Количество: 30 мл
Цена: аз го купих около 22 лв, но в момента е намален
Къде: ДМ, Лили, Enzo и навсякъде където се предлага марката

Какво обещават от бранда ?

  • събужда кожата 
  • придава зздравословен блясък
  • естествено покритие
  • анти-умора ефект
  • овлажняващ витаминен комплекс

Фондьотена се води озаряващ и се предлага мисля в 6 цвята, като по нашите дрогерии съм виждала 4 или 5 от тях. Аз имам цвета 103 True Ivory , който в момента ми е идва една идея по-тъмен от моята кожа, но с добро преливане е ок. Консистенцията не е нито прекалена гъста нито прекалено течна, бих казала средна работа.

Моето мнение:
Фондьотена прикрива много добре зачервяванията и малките несъвършенства. Позволява напластяване и не създава ефект маска. Придава озарен завършек на кожата и не е подходящ за момичета с много мазна кожа. С течение на деня Т зоната ми се омазнява леко и се налага повторно нанасяне на пудра, което за мен не е проблем. Предвид този факт си остава любимият ми фондьотен досега. Определено ще го купя пак, но в по-светлия цвят.

                                    Stay Positive

сряда, 9 декември 2015 г.

Christmas Wishlist 2015

Здравейте !

Досега не съм правила такъв тип публикация и ми беше малко трудно да открия качествени снимки, но мисля че се справих.




In theBalm of Your Hand Palette
Още щом я видях се влюбих в нея. Съдържа почти всички продукти, които искам да пробвам от марката. Много бих се радвала, ако един ден стане мое притежание.


theBalm Meet Matte Nude palette
Тази палитра е изцяло с матови цветове. Искам я, защото нямам подобни цветове в колекцията си.


Палитра Sephora Holiday
Може би цветове от палитрите NY и Rome ще ми пасват по-добре от на другите. А и дизайна е толкова сладък, че ги искам само заради самите опаковки.



Четки за грим Lollipop Professional
Всички четки, които притежавам са от ниския ценови клас с изключение на 1-2. Много искам да пробвам четките за очи на Lollipop cosmetics

Четки за грим Lollipop Essential Proffesional 
Както споменах горе много искам да пробвам четките. 





Четка Lollipop Kabuki и четка за контур 



Коректор MAC Pro Longwear Concealer
Сигурно няма блогърка, която да не пробвала небезизвестния коректор на MAC. Слушала съм само хубави ревюта за него и бих искала да го пробвам.



La Roche-Posay EFFACLAR DUO + коригираща грижа против несъвършенства и La Roche-Posay EFFACLAR почистващ измиващ гел 
Отразяват се отлично на моята кожа и определено ще се сдобия с тях, но в момента нямам тази възможност. Писала съм по-подробно за тях тук

 Тоалетна вода Lady Gaga FAME
Изключително интересна бутилка е стил Lady Gaga естествено. Аромата много ми допадна. Самият парфюм има доста интересна консистенция, която е черна на цвят. Но предвид факта колко интересна личност е Lady Gaga, няма как парфюма да е обикновен.


Дамска чанта Celine
Много ми харесва самият дизайн на чантата, както и размера. Нито е голяма, нито малка, нещо средно е. Аз харесвам точно такъв размер чанти.


Чанта FURLA
И на последно място тази много красива чанта тип куфарче. От доста време я заглеждам, но нещо не ми се дават толкова пари за нея.

* Всички снимки за взети от интернет. 

Това е моят списък с желания за тази Коледа. Отне ми доста време и усилия да го напиша, така че силно се надявам дядо Коледа да го е прочел и да ми донесе желания подарък, хихих . 

До скоро, Криси


Stay Positive

петък, 27 ноември 2015 г.

Нови придобивки # 5

Здравейте !

Скоро не съм писала такава публикация и ми се насъбраха доста нови неща и реших да ви ги покажа сега.



Избелващи ленти за зъби PearlActive 
За тях ще има отделна публикация, само ще кажа, че засега много ми харесват .


EFFACLAR и EFFACLAR DUO+ 
За тях имам отделна публикация тук


Парфюм Sy Armeny 
Купих го от супермаркета за скромната цена от 3,80лв , но аромата му е страхотен и много траен. Ако го срещнете някъде го погледнете.

Шампоан Aussie Frizz Miracle 
За сега нямам впечатления от към действие т.к. съм го ползвала само веднъж. Има много приятен аромат и цветът му е бебешко синьо.

Шампоан Aussie Miracle Moist 
Отново както първия има страхотен аромат, а цветът му е оранжев.

Измиващ крем за лице Care
Видях го от Снежи и побързах да го купя. Не съм го пробвала все още.

Есфолиант за крака с нар и шоколад Avon
Аромата му е страхотен. Не съм го пробвала,т.к. имам още от този на Velnea.

Маслен лакочистител Лили
Безспорно най-любимият ми лакочистител ever . Чисти всякакъв лак и остава ноктите и кожичките подхранени. Както се вижда съм се запасила с 2 броя от него.


База и топ лак Essence the gel nail polish
Това са ми вторите опаковки от тях. С тях маникюрът ми издържа 5 пълни дни без поражения. Само не ми харесва, че се сгъстяват бързо, но с малко лакочистител успявам да ги изхабя до край.

Лак за нокти Goden Rose Rich Color 104
Така модерния за сезона цвят марсала.

Лак за нокти Golden Rose WOW!
От ляво на дясно : 13, 28, 29, 61, 62, 72, 83, 96

Това бяха новите ми придобивки и докато се наканя да напиша поста се посъбраха още неша, но тях ще видите в следващия пост. А до тогава...


STAY POSITIVE

понеделник, 23 ноември 2015 г.

Pinks Beauty Box ноември 2015

Здравейте :)




Темата на кутията този месец е Екзотичен сезон и съдържа 2 пълноразмерни продукта, като единият от тях е бонус продукт.



Batiste Blush сух шампоан 50 мл 
Сухи шампоани ползвам много рядко и този ще го пазя за спешни случаи.


IsaDora Graffiti Nails топ лак с графити ефект - 6 мл - 19 лв
19 лева за напукващ лак за нокти.... ? Ами не е нищо по-различно от стандартните такива лакове, а и модата им отшумя.


БОНУС ! OKF Aloe Yogurt йогурт напитка с алое 240 мл - 1,20 лв
На мен ми се падна с ананас. Консистенцията беше сок от ананас с парченча алое. Хареса ми, но не е нещо което бих купувала всеки ден. 


Vichy Ideallia крем с изглаждащо и озаряващо действие 3 мл


Vichy Idealia Eyes крем за околоочен контур 1,5 мл


Biofficina Toscana активен балсам за коса 6 мл



Korres 24-часов овлажняваш и избистрящ крем с дива роза за нормална и суха кожа 1,5 мл



STAY POSITIVE

La Roche-Posay EFFACLAR Почистващ измиващ гел & EFFACLAR DUO + Коригираща грижа против несъвършенства

Преди известно време с страницата на La Roche-Posay Bulgaria в фб имаше клуб, към който можеш да се присъединиш и да участваш в тестването на продуктите им. Преди около седмица аз получих своите продукти и започнах да ги тествам.


Комплекта съдържа :

EFFACLAR Почистващ измиващ гел за мазна и чувствителна кожа - 7 сашета
EFFACLAR DUO + Коригираща грижа против несъвършенства. За отпушване на порите и борба с появата на белези - 7 сашета



EFFACLAR Почистващ измиващ гел за мазна и чувствителна кожа
- не съдържа сапун, алкохол, оцветители, парабени, pH 5,5

Моето мнение :

Измиващия гел ползвам сутрин и вечер. Консистенцията е прозрачен гел, с много приятен и свеж аромат, който като се нанесе на кожата прави една деликатна пяна и почиства много добре лицето. След него кожата е мека и подхранена. Не ми се омазнява повече. 

тук са само част от мострите,т.к. другите съм ги изхабила

EFFACLAR DUO + Коригираща грижа против несъвършенства. За отпушване на порите и борба с появата на белези
- помага за предотвратяване появата на остатъчни цветни белези след несъвършенства 
( червени и кафяви петна )
- намалява възпалителните и невъзпалителните лезии 
- регулира себумната секреция 
- отпушва порите и хидратира кожата

Моето мнение : 

Крема съща използвам сутрин и вечер след като съм почистила лицето с гела. Консистенцията е белезникава на цвят и аромата е същия като на гела . Разнася се много лесно на кожата. Попива за секунди. За сега не виждам ефект в/у белезите от пъпки и тяхната поява, но черните точки намалиха размера си. Използвам го и като основа за грим и там върши перфектна работа като удължава траиността на грима ми значително . 

Обобщение : 

И двата продукта ми харесват страшно много и се отразяват отлично на моята кожа. Препоръчвам ги с две ръце. Със сигурност ще си ги купя в пълен размер. 

* Продуктите са ми предоставени за тест от марката, но мнението си е изцяло мое.

вторник, 10 ноември 2015 г.

Изхабени продукти # 9

Този пост трябваше да види бял свят още в началото на месеца, но снимките, които бях направила не ми харесаха и трябваше за ги заснема наново.


Снимките отново не ми харесват, но изхвърлих опаковките вече . 


Afrodita скраб за тяло с шоколад и зелено кафе
Първо нито като аромат ми хареса, нито като действие. Частичките са много мънички и не ексфолират добре. Аз харесвам скрабовете ми да са с едри частички. Поради тази причина няма да си го купя отново.

Душ гел All Nature с лавандула и бадемово олио
Аромата на лавандула се усеща много силно и приятно. Прави обилна пяна и измива добре без да пресушава кожата. 

Лосион за тяло Aldo Vandini с джинджифил и тамаринд
Приятелка ми го даде за проба. Мирише уникално и аромата се задържа с часове. Прави кожата мека и гладка. Определено при следващото посещение с Лили ще се сдобия с него.

Лосион за тяло Femme на Avon
Отначало много ми харесваше, но накрая аромата се промени. Подходящ е за лятото, т.к. има супер лека консистенция и попива мигновенно.


Почитващ гел Avon Anew Vitale
За него писах в предишната публикация тук

Скраб за лице с кайсия Beauty Formulas 
По принцип исках да взема този на Alverde , но съм взела този погрешка. Изхабих го, но не ми хареса. Другия път ще взема на Alverde.

Почистващ лосион Acne Out на Biotrade
Главно го използва сестра ми, като аз го ползвах само когато имам някоя пъпка. Помага за по-бързото завяхване, но в/у черните точки ефект не видях.


Спирала I love extreme на Essence
Вероятно няма някой от вас, който да не е чувал за нея. Невероятна спирала, която ще купувам отново и отново.

Тоалетна вода Roxanne W21
Имитация на Addict / Christian Dior. Изключително траен и сладникав аромат. Определено пак ще го купя. 

Дезодорант с краставица Dove
Предпазва от изпотяване и има свеж аромат, но ми оставя бели следи, но само заради аромата бих го купила отново.


Шампоан Macadamia
Любимият ми шампоан ever. Прави косата мека, гладка, блестяща и жива. А в комбинация с маската от същата серия прави чудеса със сухата ми коса. Също така и аромата се задържа до 2 дни в косата. Силно препоръчвам на хора със суха и изтощена коса.

Сух шампоан Balea Trend it up
Сухия шампоан купих от чисто любопитство, но го използвах толкова рядко, т.к. както може би вече знаете моята коса е много суха и се омазнява много рядко. Дефакто такъв тип продукт не ми е нужен и предпочитам да си измия косата вместо да слагам сух шампоан.

Олио за тяло, лице и коса Lierac
Пробвах го веднъж на лицето и косата, но не ми хареса за там. Като олио за тяло се справи чудесно. Ароматизира кожата много приятно на цитруси и я направи мека и гладка. Но предвид цената му вероятно няма да го купя в пълен размер.



Хидратираща маска с макадамия Oriflame
Пробвах я само 1 път и съм я забутала в шкафа . Наскоро я намерих, но я изхвърлям, т.к. седи отворена дълго време. 

STAY POSITIVE